50.000 kroner fra Sparebankstiftelsen!

Sparebankstiftelsen Hedmark har fortsatt tro på HamKam Gatelaget. Stiftelsen har besluttet å gi laget en pengegave på 50.000 kroner - øremerket innkjøp av nytt utstyr!

- Fantastiske nyheter for alle på dette laget. Stiftelsen viser nok en gang at de tror på oss og det vi holder på med, kommenterer en svært fornøyd trener, Kai Kristiansen.

Siden oppstarten 21. april 2017 har rundt 60 spillere vært på trening. Det er strålende tall.

- Sammenliknet med de fleste andre lagene er dette bra. Stammen av laget er 10-12 spillere, som i prinsippet trener hver eneste gang. Med hjelp fra Sparebankstiftelsen Hedmark kan vi glede oss til 2019 med helt nytt trenings- og kamputstyr, sier Kristiansen.

Totalt har gatelaget trent snaut 200 økter og spilt rundt 40 kamper. Aktivitetsnivået er med andre ord veldig høyt.

- Treningstøyet vårt fra Puma holder høy standard, men er naturligvis noe slitt. Denne gaven sørger for at vi neste sesong kan se ut som vårt eget a-lag, som gjør at vi alle blitt rettere i ryggen både når vi trener og spiller kamper, smiler Kristiansen.

Det er ikke første gang Sparebankstiftelsen Hedmark bidrar til gatelaget. Ved oppstart ga stiftelsen hele 200.000 kroner!

- Stiftelsen og andre samarbeidspartnere sørget for at laget fikk den starten vi trengte. Disse bidragene har sørget for at vi har gjennomført alle aktivitetene vi ønsket og gitt spillerne våre det tilbudet vi ønsket. At Stiftelsen bidrar også nå viser at de tror på laget, på spillerne og at laget har kommet for å bli. Den anerkjennelsen er minst like viktig som pengene, sier Kristiansen.

HamKam Gatelaget fortsetter å trene hver tirsdag og fredag klokka 12.00.

Ta kontakt med Kai Kristiansen dersom du, eller noen du kjenner, ønsker å finne ut mer om laget og kanskje trene litt.

Dersom du, eller noen du kjenner, ønsker å bli en av lagets samarbeidspartnere, ta kontakt med enten Kai Kristiansen, eller Mehran Ansari (markedssjef).

Annonse fra Obos-ligaen: