502 dager på sidelinjen: Håper det ikke skjer igjen

VIDEO: Modølen Ismael Sulub har slitt med skader siden overgangen fra Moelven sommeren 2018. Nå er han endelig kampklar!

Annonse:

Ismael Sulub kom fra Moelven sommeren 2018 med en skade i lysken som holdt ham unna kamper under hans første høstsesong i HamKam. Gleden var derfor stor da han endelig kunne spille treningskamper igjen våren 2019. 

Da var den tekniske kantspilleren nok en gang uheldig og røyk korsbåndet i venstre kne i den siste treningskampen før sesongen skulle starte. Han gikk dermed glipp av hele forrige sesong. 

Det var en blid unggutt som hadde på seg fotballdrakt for første gang på 502 dager i forkant av gårsdagens treningskamp mot Raufoss G19.

- Det føles veldig godt, forteller Ismael.

Unggutten har trent regelmessig siden februar og kunne nok ha spilt kamper i slutten av mars/starten av april, men på grunn av korona-perioden har han nå fått god tid til å lege skaden og komme i form til kampene nå starter igjen.

- Jeg har savnet å spille kamp, så det er godt å spille igjen.

17-åringen har tilbrakt mye tid alene på Fønix i vinter med alternativ trening. Men for en unggutt som har tilbrakt mesteparten av sin barne- og ungdomstid med en fotball i føttene, var det godt å komme tilbake på feltet med kameratene sine i vår:

- Det er så godt det. Jeg håper ikke det her skjer igjen, sier Sulub.

Hør hva Ismael sier her:


Annonse fra Eliteserien: