-Å reise er å leve

Å reise er å leve. Dette er slagordet til vår ferskeste samarbeidspartner, Travelbakery.

Annonse:

Travelbakery AS drives av Johnny Kjeverud, som har mer enn 20 års erfaring fra reiseliv i inn- og utland.

Travelbakery AS ( tidligere StorbySpa AS) ble etablert i 2007 av Nina Martinsen og Johnny Kjeverud. Satsingsområdet er å tilby kvalitets-hoteller rundt i verden,  med et spesielt fokus på å nyte det gode liv og å sørge for at våre kunders drømmer går i oppfyllelse. Travelbakery har også en avdeling i Tyskland.

Nå skal Johnny og Travelbakery altså være med å bidra til å gjøre underholdningen på våre hjemmekamper kommende sesong enda bedre.

- Jeg ser at HamKam Fotball er på vei opp og frem med en god miks av gode unggutter og etablerte gode fotballspillere. Jeg har veldig trua på det som skjer rundt klubben om dagen og setter pris på den jobben Mehran (Amundsen-Ansari) og Kevin (Knappen) gjør. Begge nevnte er også Løtensokning som meg, noe som gjør dette ekstra interessant, sier daglig leder Johnny Kjeverud. Det kommer til å bli endel konkurranser og premier i form av reisegavekort på alle kampene på Briskeby i 2018 fortsetter Johnny.

Ved bruk av kodeord "hamkam100år" ved bestilling av tur via Travelbakery vil du direkte være med å støtte HamKam. Samtidig vil Juanma Cordero som er fra Gran Canaria, et sted som Johnny kjenner bedre enn sin egen bukselomme være en god ambassadør for HamKam.

- Vi er strålende fornøyde med at Travelbakery stiller med så gode reisegavekort i hver hjemmekamp denne sesongen. Jeg har også fra tidligere reiser god erfaring ved bruk av Travelbakery, forteller Mehran Amundsen-Ansari. Dette vil være en viktig faktor for å bedre vår pauseunderholdning. Jeg håper alle våre følgere velger å benytte seg av Travelbakery på neste reise fortsetter Mehran.

Annonse fra Eliteserien: