AaFK er neste motstander

Opprykksfavoritten er verter når HamKam gjester Color Line stadion.

Annonse:

Aalesund har startet sesongen knallsterkt og står med hele syv seire, to uavgjort og null tap. Det blir trolig sesongens største test på søndag kveld med gode rammer rundt kampen mellom to tradisjonsrike fotballklubber.

Tilskuerrekorden på Color Line Stadion ble satt 3.august 2005, mellom nettopp Aalesund og HamKam. Trolig blir ikke rekorden slått i helgen, men vi gleder oss til å besøke et flott stadionanlegg med god atmosfære.

Fjorårets Eliteserie-lag har èn plan for sesongen, og det er å rykke rett opp igjen til det gode selskap i toppen av norsk fotball. Vi tror de oransje klarer det, men vi skal gjøre veien litt vanskeligere med å stjele med oss poeng fra sunnmøringene i OBOS-ligaens tiende serierunde.

HamKam har startet sesongen med varierende resultater, men det har slettes ikke vært helmørkt. Kun tre tap på tolv kamper i serie og cup er godkjent for et nyopprykket lag, men poengfangsten har ikke vært den største etter fire uavgjort i serien. Vi reiser til Ålesund med troen på årets tredje trepoenger.

For HamKam er Nico Mickelson definitivt ute, mens de usikre vurderes frem til avreise.

AaFK - HamKam
Søndag kl.18.00
Eurosport Player


Annonse fra Eliteserien: