Alegre: - HamKam er mitt hjem

Rubén Alegre Guerra (28) er med videre. Midtstopperen har i dag signert en to-årsavtale med HamKam og blir dermed og se i HamKam-drakt i to sesonger til.

Rubén Alegre Guerra er inne i sin andre sesong for HamKam. I sin første sesong ble det opprykk fra PostNord-ligaen og til nå i år har han bidratt til at klubben har en god posisjon på tabellen før høstinnspurten. Spanjolen står foreløpig med 47 obligatoriske kamper for HamKam med fire mål og en assist fra sin midtstopperposisjon.

To nye år, Rubén - hva tenker du rundt det?

- Det føles godt, akkurat nå er jeg veldig glad. Jeg ser på dette som mitt hjem, og mitt absolutte førstevalg, derfor signerte jeg her, forteller 28-åringen til hamkam.no.

Fortell oss litt om kontrakten:

- Ja, den er til 2020 og den nåværende utløper 1. desember 2018, så den nye vil starte samme dato. Den nye kontrakten utløper nærmere bestemt 31. desember 2020.

Dette er din andre sesong i HamKam. Trives du i Hamar?

- Ja, absolutt. Jeg trives veldig godt i Hamar. Hamar er en fin by, fin klubb i HamKam og fantastiske supportere. Alle disse tingene hjelper naturligvis på når det gjelder å signere ny kontrakt, fortsetter en svært fornøyd Rubén.

Hvor glad er du nå?

- Hvis vi tar en skala fra 1-10? Da svarer jeg 12, avslutter midtstopperen! 

Gratulerer med ny kontrakt Rubén! 

Rubén Alegre Guerra:


Annonse fra Obos-ligaen: