Åpen dag til 6 på terningen

BILDEGALLERI: Kommunikasjonsrådgiver i OBOS, Eddie Thomas mente dette var et av de beste arrangementene han hadde overvært og ga åpen dag på Briskeby klink seks på terningen.

Annonse:

Lørdag ettermiddag arrangerte OBOS og HamKam åpen dag på Briskeby, for aller første gang. Og for en suksess det ble. Over 700 barn og foresatte var innom arrangementet i løpet av de to timene det varte - overveldende.

Eddie Thomas som er kommunikasjonsrådgiver og sponsoransvarlig for OBOS-ligaen var veldig fornøyd med arrangementet.

- Først og fremst har jeg lyst til å gratulere HamKam med et fantastisk flott arrangement. Det er masse folk her og det aller viktigste - mange glade barn. Dette er jo akkurat sånn vi ønsker å ha en sånn dag som det her, masse barn, masse folk og mye morro med HamKam, forteller Eddie Thomas.

OBOS er kampsponsor i oppgjøret mellom HamKam og Levanger og Eddie tror HamKam kan fortsette den gode trenden mot Levanger. 

- Vanskelig kamp. Levanger er jo nødt til å begynne og vinne snart, men HamKam har jo vist veldig gode takter i det siste, så jeg tror det kan bli vanskelig for Levanger i morgen. Vi håper dette arrangementet gjør at det rekrutteres flere supportere til HamKam og at vi vil se mange av disse igjen under kampen på Briskeby i morgen.

Mehran Amundsen-Ansari var en glad mann etter arrangementet.
Mehran Amundsen-Ansari var en glad mann etter arrangementet.

Mehran Amundsen-Ansari som har lagt ned mange timer for å få dette gjennomført på best mulig måte var også en glad mann etter arrangementet.

- Jeg er utrolig glad og takknemlig for å ha fått være med på dette. Jeg var fryktelig spent på hvordan dagen skulle bli, og hvor mange som ville møte opp i ettermiddag, starter en svært lettet markedssjef.

- Dette gikk over all forventning og vi setter utrolig stor pris på alle som møtte opp. Til sammen delte vi ut 450 OBOS-trøyer og det var rundt 700 barn og foresatte tilstede underveis. Dette er mitt stolteste øyeblikk i HamKam til nå, siden dette var første gangen vi arrangerte dette. 

Mehran setter også veldig stor pris på tilbakemeldingene som kom underveis.

- Det gleder meg stort å høre så mange glade barn og gode ord fra foreldrene som var tilstede. Samtidig er det veldig gøy når Eddie forteller at dette er et av de beste arrangementene han har vært med på. Han ga oss en klink sekser på terningen. Dette ble en kjempesuksess og jeg ønsker å rette en stor takk til spillergruppen og de frivillige som la ned en solid innsats og ikke minst OBOS og Eddie som la alt til rette for alle som møtte opp. Nå håper jeg vi ser alle igjen på Briskeby i morgen når HamKam tar i mot Levanger klokken 18.00, avslutter Mehran til hamkam.no.

Også spillerne så ut til å kose seg med barna på Briskeby under åpen dag. Peder Nersveen og Lars Brotangen hadde et overordnet ansvar over spillergruppens oppgaver denne dagen, og førstnevnte var positiv etter arrangementet.

- Jeg synes dette var en veldig positiv dag med mange fornøyd barn og foreldre. Over all forventning at så mange fant veien til Briskeby i dag - utrolig bra. Det føltes ut som at barna, foreldrene og oss i HamKam syntes dette var et kjempeopplegg. Engasjement rundt klubben er kjempe viktig og her fikk vi vise at HamKam ønsker alle velkommen både som spillere og supportere til kamp, kunne en fornøyd Peder Nersveen konkludere med etter at dagen var omme. 

Vi takker alle som var med å bidro til at dette ble en kjempdag på Briskeby! Håper vi ses i morgen.

Bildegalleri:

Annonse fra Eliteserien: