Årets drakter

Årets kick off foran mange spente supportere på CC Hamar ble en suksess. Vi takker CC Hamar for lokasjon og Remo Martinsen for å holde showet med en stød hånd.

Annonse:

På bildet ser dere hvordan HamKam blir seende ut i sesongen 2019. Bak fra venstre ser vi Jacob Egeris vise frem årets tredjedrakt, Simen Bolkan Nordli med årets reiseantrekk, Jean Alassane Mendy viser årets bortedrakt, mens Lukasz Jarosinski viser en av årets tre keeperfarger. Foran på huk ser du Emil Sildnes med årets hjemmedrakt og Marco Priis Jørgensen med rød keeperdrakt. Årets tredje keeperdrakt blir sort. 

Dagens konferansier. Remo Martinsen sørget for at smilehullene til de fremmøtte fikk strekke på seg opptil flere ganger med sine rappe replikker. Han startet showet med å introdusere det han omtalte som synlige fifa-nerder, Jørgen Fallet Brobakken og Sindre Løseth som ble kjent som våre nye eSports-spillere i går (egen sak).  Etter dette kom spillerne i tur og orden før lederne til slutt kastet glans over årets kick off.

Norbye stjal showet


Mest oppmerksomhet var det likevel lynvingen fra Karasjok som tok seg av. Først tok han ordet flere ganger fra dagens konferansier før han til slutt tok microfonen og kjørte showet et par minutter alene. 

- Nå tar dere høyrehånda frem og tilbake sånn, så tar vi en HamKam-joik, utbrøt nordleningen til de fremmøtte.

Deretter joika Hans Norbye HamKam-joiken til god stemning blant de fremmøtte og medspillerne. Etter joikeslutt var han på med en ny idé.

- Hei. Jeg er ikke ferdig enda. Jeg hørte et sted at Gaute skal bli medlem i supportergruppa, BriskebyBanden. Han Gaute kom bort til meg her om dagen med et forslag om en supportersang til Jean Alassane Mendy. Nå skal jeg og Steffen fremføre utkastet for dere, avsluttet han før Mendys sang jomet utover høytalerne til stor applaus.

Se en kort bildeserie fra dagens kick off nederst i saken. Vi takker alle de fremmøtte og gleder oss til å se dere igjen når serien er for alvor i gang igjen til uka.

Annonse fra Eliteserien: