Årets siste ble en fin opplevelse for alle!

(HamKam - Asker 2-8): Asker og Kamma rundet av sesongen med en super kamp på Briskeby. Asker leverte ifølge Andre Muri høstens beste kamp, og jaggu klarte Kamma å gjøre det samme. Perfekt avslutning!

Kamma kunne skilte med 13(!) spillere til den siste kampen. To av disse var debutanter, tre spillere gjorde et lite come-back etter en periode uten fotball og laget spilte den beste fotballen vi har gjort på en god stund. Den oppturen fortjent vi!

Høstsesongen som Kamma-spiller har nemlig vært krevende. Å få bank relativt ofte gjør at det stadig har blitt vanskeligere å få med veldig mange spillere på bortekamper. Derfor er vi stolte over at alle 22 seriekampene har blitt spilt og laget fra Hamar er fortsatt et lag de andre lagene kan stole på.

Men det skal heller ikke underslås at den selvutnevnte manageren på langsida er glad for at sesongen 2019 er over. Den har vært lang og utfordrende i seriespillet, mens treningshverdagen heldigvis har vært veldig fin.

I den siste kampen var hjemmelaget akkurat sju spillere fem minutter før kampen skulle startes, men i kjent Kamma-stil kom fire spillere sigende inn på stadion rett før kampen startet, og litt senere kom Peter løpende, før Morten var på plass rett før pause.

For oss i HamKam er ikke dette direkte uvanlig, og selv om kampplanen ikke kan legges før kapteinene hilser på hverandre i midtsirkelen, er 13 Kamma-spillere på plass et nesten rørende øyeblikk.

Christer og Rolf trente for første gang med laget i forrige uke, og begge var kampklare mot Asker. Som mange andre debutanter kom kamp-sjokket veldig kjapt hos begge. Tidlig i første omgang måtte begge kaste inn håndkleet - begge med strekk...

Men for oss som har væt med laget en stund vet vi at et par strekker nærmest er obligatorisk i starten. Håpet er at strekkene forsvinner raskt og at de beholder gleden over å spille fotball igjen.

Første omgang var Kamma sin klart beste på lang tid. Tommy og Peter scoret hvert sitt mål, slik at stillingen var småpene 2-3 til pause.

Etter hvilen tok Asker gradvis mer over og kreftene hos hjemmelaget begynte å minke betydelig. Kjell i buret forsøkte å holde laget inn i kampen, men også hjemmelagets klart beste måtte etterhvert resignere. 2-8 var resultatet på tavla til slutt. Et resultat som begge lagene på mange måter var fornøyd med og summen av alt dette var en fin kamp i Østladsserien.

Kamma er neppe landets beste lag akkurat i øyeblikket, men vi våger å påstå at vi har landets beste dommer i Tore O og serverer veldig godt mat etter kampen. Denne gangen var den levert at lagets gode venner på La Perla

Nå venter en periode med treninger, før vi skal møte alle de andre lagene til turnering i Østfoldhallen i begynnelsen av desember.

Kjenner du noen som kan ha lyst til å spille fotball i verdens vakreste klubbtrøye? Ta kontakt med Kai på 957 48 529, eller møt opp på treningene våre. Vi trener klokka 12.00 tirsdag og fredag absolutt hele året.

Disse 13 avsluttet kampsesongen 2019: Kjell, Aleks, Kim, Christer, Pål, Ahmed, Tommy, Morten, Peter, Rebecka, Daniel, Rune og Rolf.