Årets siste bortekamp - dessverre og heldigvis

(Notodden - HamKam 14-2): I stabilt og iskaldt regnvær fikk HamKam juling i sesongens siste bortekamp. Høstens oppgjør på fremmed gress har vært tøffe kamper for Kamma, og det er derfor deilig å kjenne at vi har gjennomført alle - samlet nok spillere til hver eneste busstur - og stort sett smilt uavhengig av resultat.

Annonse:

Mot Notodden hang Kamma bra med en stund. På stillingen 3-2 til hjemmelaget så det ut til at kampen kunne ble spennende, men det ble den dessverre ikke.

Notodden var for teknisk gode for gjengen fra Briskeby, og hadde det ikke vært for at keeper-Kjell stod en vedig god kamp mellom stengene, kunne det blitt enda styggere.

Høstsesongen har vært lang på mange måter, hvor det å samle nok spillere til bortekamper har vært det mest krevende. Heldigvis har vi en stabil stamme i laget som gjør at vi nesten bestandig er mange nok, men mange av de unge og spreke spillerne velger i stadig større grad å ikke bli med på bortekamper.

Det betyr at vinteren må bli brukt godt til å rekruttere nye spillere, slik at troppen både blir større og mindre sårbare når vi igjen skal sette oss på bussen neste sesong.

Disse gjorde så godt de kunne mot Notodden: Kjell, Kim (1), Aleksander, Øystein (1), David, Tommy, Peter og Rune.

Serien avsluttes med hjemmekamp i dag (mandag) mot Asker på Briskeby klokka 12.00.

Trener-Kai

Annonse fra Eliteserien: