Avslutning på Bowling1

Unggutta er ferdig med sesongen og feiret det med god mat og to runder med bowling på Bowling1 Hamar mandag kveld.

Annonse:

Det ble en flott og verdig avslutninge for ungguttene som nettopp er ferdig med en lang og intensiv sesong med mye trening og mange fotballkamper. Bowling1 Hamar innlosjerte oss på et eget rom dekt på til 30 personer. Der ble vi servert god mat av Bowling1, mens trener, Leif Nordli serverte årets kåringer - i tillegg til å oppsummere sesongen kort.

Veldig kort oppsummert så havnet rekruttlaget på en finfin tredjeplass i årets fjerde divisjon, mens HamKam G19 berget plassen i Interkrets A og havnet til slutt på en femteplass.

Leif var veldig glad for opplegget på Bowling1.

- Verdien av å ha en slik avslutning er for spillergruppen og oss i trenerteamet stor. Vi får satt punktum for sesongen 2018, og vi får da oppsummert sesongen sammen. Det at vi da også får muligheten til å hedre gutta som har utmerket seg på en god måte er også med på å heve verdien, forteller Leif Nordli på vei ut av bowlinghallen.

Ikke minst var selve bowling1 et perfekt punktum på sesongen.

- Det å få avslutte det hele med bowling der hvor konkurranseinstinktet virkelig får kommet frem hos oss alle er helt perfekt. Nå blir det godt med to uker ferie og fri fra hverandre før vi retter blikket mot 2019-sesongen, avslutter G19-treneren.

Markedssjef, Mehran Amundsen-Ansari som sammen med daglig leder i Bowling1 Hamar, Geir Midtlien ordnet denne samlingen for unggutta var også med under hele avslutningen og ønsker på vegne av klubben å takke Bowling1 Hamar for gjestfriheten.

- Jeg ønsker å takke for en flott kveld for unggutta, og håper å kunne gjøre dette til en flott tradisjon for HamKam Fotball og vi håper dette samarbeidet vil bære frukter i mange år fremover. Geir hos Bowling1 har vist stor gjestfrihet og samarbeidsvilje gjennom hele sesongen, forteller en fornøyd Mehran Amundsen-Ansari dagen etter en flott kveld.

PRISER 2018

  • Årets toppscorer: Henrik Thorkildsen
  • Årets assistkonge: Ahmed "AKKI" Ziad Saleh 
  • Årets nykommer: Davod Arzani
  • Årets fremgangsrike: Mads Miguel Nylende
  • Årets prestasjon: Andreas Hippe Fagereng (reddet 6 av 9 straffespark)
  • Årets hederspris: Eirik Jacobsen (mange kamper for klubben til tross for sin unge alder, stiller alltid opp og jobber hardt på hver trening og kamp. Et forbilde.)

Annonse fra Eliteserien: