Bestill ditt HamKam-abonnement

Fra i dag kan du bestille ditt HamKam-abonnement!

Idéen med HamKam Mobil er enkel. Alle har nemlig mobiltelefon i dag. Samtidig er abonnement, priser og dekning blitt forholdsvis like hos alle operatører. Så hvorfor ikke tilby mobilabonnement som selges av klubben hvor samtidig deler av inntekten går tilbake til klubben?

Mobilbransjen bruker hundrevis av millioner på reklame hvert år. Men vi er ikke som alle andre. Vi sparer heller pengene og gir de til HamKam i stedet. Du støtter derfor uten å betale noe ekstra, og én ting er sikkert - hos oss i HamKam Mobil utgjør du en forskjell.

MÅLKAMPANJE

Gutta har levert i OBOS-ligaen nå i august og står med 3 av 4 mulige seire, og har scoret 7 mål. HamKam Mobil ønsker å bidra til å holde den gode tendensen oppe med å matche antall mål scoret på banen med mobildata til de som støtter laget gjennom mobilabonnementet sitt. 

Det betyr at hvert mål HamKam scorer i sesongens 9 siste kamper vil gi alle nye og eksisterende kunder 1GB data ekstra på sitt abonnement.

Det gjøres opp målregnskap pr. måned - og den enkelte kunde får lagt data til sitt abonnement så snart månedens siste seriekamp er spilt.

Er du ikke kunde enda er det enkelt å bestille ved å følge informasjonen i denne artikkelen.

På bildet under ser du hvilke fem som ble stemt frem av dere supportere.

HamKam Mobil2

Bestill ditt HamKam-abonnement NÅ!

Du kan også finne bestillingen inne i menyen på HamKam appen.

Har du spørsmål. Ta kontakt med Mehran Amundsen-Ansari på mail: mehran@hamkam.no eller ring: 461 30 271.

HamKam Mobil 4
HamKam Mobil5
Annonse fra Obos-ligaen: