Bli en del av HamKam-familien!

Ønsker du å bli med i HamKam-familien? Her kan du lese hvordan.

Ønsker du å bli en del av teamet som jobber for en hyggelig opplevelse på Briskeby? HamKam trenger forsterkninger til flere funksjoner. Bl.a.:

-          Sikkerhetsvakter
-          Billettører
-          Serveringspersonell VIP
-          Kamprapportør FIKS (les mer her – link til egen utlysning FIKS)
-          Frivillig voksenperson på ungdomsklubben vår

Som frivillig i HamKam på kampdag blir du en del av et hyggelig miljø hvor alle jobber for en hyggelig kampdagopplevelse. HamKam tilbyr frivillige gratis inngang til alle hjemmekamper, opplæring, bekledning, invitasjon til sosiale tilstelninger og bevertning kampdag. Vi jobber for å tilby flere goder for frivillige.   

Som frivillig voksenperson på ungdomsklubben vår, som driftes i samarbeid med Stiftelsen Utafor innafor, blir du en ressursperson i møte med ungdom i alderen 13 til 17 år. Ungdommene møtes hver torsdag på Briskeby, hvor de blant annet får tilbud om et varmt måltid, brettspill, bordtennis, ulike konkurranser og møter med trygge voksenpersoner. Klubben er Hamars beste besøkte ungdomsklubb, hvor klubbens A-lagsspillere er med som frivillig hver eneste uke.

Ta kontakt med vår nye arrangementssjef, Arne Wiggo Rognås på arnewiggo@hotmail.com eller daglig leder John Anders Rise på john.anders@hamkam.no du er interessert eller har spørsmål.

Vi hører gjerne fra deg hvis det er andre områder du ønsker å bidra.

Annonse fra Obos-ligaen: