Brotangen: - Vi har ingen respekt

Mjøndalen kommer på besøk til flomlyskamp på Briskeby i morgen klokken 19.00. Brotangen og resten av laget er klare for å ødelegge poengrekken til gjestene.

Annonse:

I morgen, tirsdag, kommer laget som var serieledere før runden på besøk. Mjøndalen er formlaget i OBOS-ligaen med tolv strake kamper uten å avgi poeng. Ikke siden dem møtte Notodden i siste seriekamp før den korte fotballferien har dem tapt en fotballkamp.

Det skremmer likevel ikke Lars Brotangen, som skal være med å bidra til at Mjøndalen går på høstsesongens første tap når dem kommer til flomlyskamp på Briskeby i morgen.

- Jeg gleder meg veldig, starter Brotangen før han forteller at det er første gang han spiller flomlyskamp på Briskeby.

Våroppgjøret endte som de fleste husker med et knepet 2-1 tap på Isachsen stadion, hvor det var Lars som scoret vårt mål etter klabb og babb inne i sekstenmeteren til bruntrøyene.

- Ja, det var jo artig å score, og da ledet vi jo 1-0 også. Men, vi raknet siste ti, og det ble ingen poeng, så da hjelper målet ganske lite.

Dere går for revansje i morgen?

- Ja, helt klart. Mjøndalen er som tabellen viser, et av de beste lagene i ligaen, men vi har vist gjennom sesongen at vi kan hamle opp med de beste om vi er på vårt beste. Ingen respekt. Vi kjører på.

HamKam kommer med tre poeng fra forrige seriekamp borte mot Tromsdalen, og er med det nummer to på formtabellen hvis man tar de siste ti kampene til grunn.

- Vi har god selvtillit og vi har prestert bra i høstsesongen. Vi er på toppen av formtabellen så vi må fortsette å kjøre på. Vi jakter selvfølgelig tre poeng i morgen. Vi håper på flest mulig tar turen til Briskeby, avslutter Lars Brotangen.


Annonse fra Eliteserien: