Buduson matchvinner mot Sarpsborg 08

Johnny Buduson ble matchvinner når HamKam kjempet fjorårets cupfinalst, Sarpsborg 08 ut av cupen.

HamKam - Sarpsborg 08 - 1-0 (0-0);

HamKam gikk ut i hundre og sjokket nok Sarpsborg fra starten. Simen Bolkan Nordli fikk en kjempesjanse tidlig i kampen når han blir spilt fint fri på høyresiden. Simen gjør et flott stykke arbeid før han avslutter like tilside for lengste stolpe med venstrefoten.

Det var hjemmelaget som styrte spillet den første halvdelen av første omgang før Sarpsborg tok litt over banespillet, men kom kun til en stor sjanse hvor venstrekanten får curlet ballen i stolpen bak en utspilt Marco i buret. Omgangen endte dermed målløst og lagene gikk til pause på stillingen 0-0.

Kevin Knappen var naturligvis en glad mann!

I andre omgangen forsøker Sarpsborg og styre spillet i større grad fra start av, men HamKam henger meget godt med, og slipper ikke Sarpsborg til noen store sjanser og snakke om. Og, når Johnny Buduson kriger inn 1-0 ledelsen med ca. kvarteret igjen på matchuret etter fantastisk forarbeid av Kristian Lønstad Onsrud koker det på Briskeby.

De siste femten minuttene blir hovedsaklig forsvarsarbeid for HamKam-gutta, men er absolutt farlige på kontringer. HamKam holder fjorårets cupfinalister unna og klarer og dra i land en sterk 1-0 seier på hjemmebane. I fjerde runde av årets NM møter vi dermed Start på Sør Arena!

Samtidig spilte våre juniorer borte mot Lillehammer første runde i NM G19. Våre juniorer vant til slutt 3-2 etter mål av Jarmund Øyen Kvernstuen, Mads Miguel Nylende og Sander Deglum.