Buduson show

Det ble en solid hjemmeseier for HamKam 2 mandag kveld når Johnny Buduson viste målteft.

HamKam 2 - Follebu 9-0 (3-0);

Johnny Buduson var het på kunstgresset på Briskeby denne kvelden, og ga seg ikke før han sto med fire nettkjenninger mot gudbrandsdølene fra Follebu.

Mads Miguel Nylende starter målkalaset etter tretten minutter og HamKam-rekruttene styrer spillet første halvdel av første omgang. Follebu tar over spillet de siste tjue uten å få uttelling.

For utellingen var det hjemmelaget som sto for denne flotte kvelden på Briskeby. Få minutter før pausesignalet startet Johnny Buduson dagens målfangst før Abubakar Ibrahim satte inn et straffespark kun minuttet senere og lagene gikk til pause på stillingen 3-0.

Etter pause var det kun et lag på banen, anført av en meget god Buduson på topp hos HamKam-rekruttene. Når andre omgangen var tjueto minutter gammel hadde Johnny avsluttet et ekte hattrick med fjorten minutters mellomrom og kampens fjerde for hans del.

HamKam ledet 6-0 når Simen Nordhagen fr sitt andre gule for kampen og dermed marsjordre. Bowi Mang ekspederer straffen sikkert i mål før han putter på nok et mål kun minuttet før full tid.

Mads Miguel som startet ballet avsluttet også det hele med et mål på overtid. HamKam-rekruttene slår dermed til med en råsterk 9-0 seier hjemme mot Follebu. Vi takker Follebu for kampen og ønsker dem lykke til videre med sesongen.

4. divisjon avdeling 2, serierunde 7

• Briskeby, 58 tilskuere.

• HamKam 2 - Follebu 9-0 (3-0)

• Scoringer: 1-0 Mads Miguel Nylende (13`), 2-0 Johnny Buduson (43`), 3-0 Abubakar Ibrahim -straffe (44`), 4-0 Johnny Buduson (53`), 5-0 Buduson (58`), 6-0 Buduson (67`), 7-0 Bowi Mang -straffe (83`), 8-0 Bowi Mang (89`), 9-0 Mads Miguel Nylende (90`).

• Avslutninger: 18-6

• Avslutninger på mål: 15-3

• Dommer: Geir Nygård, Galterud IF

• Gult kort: Bowi Mang (HamKam 2), Simen Nordhagen (Follebu)

• Rødt kort: Simen Nordhagen (Follebu) (83 min.).

• HamKam 2 (4-4-2); Marco Priis Jørgensen - Eirik Jacobsen, Olav Hermansen, Fredrik Liberg Berg, Anders Jevne Hagen - Mads Miguel Nylende, Luca Taouss Sveen, Sander Eng Strand, Bowi Mang - Johnny Buduson, Abubakar Ibrahim

• Innbyttere; Jarmund Øyen Kvernstuen for Abubakar Ibrahim (46 min.), Peder Nersveen for Luca Taouss Sveen (46 min.), Martin Hansson for Eirik Jacobsen (65 min.).

• Ubenyttede reserver: Andreas Hippe Fagereng, Davod Arzani, Henrik Thorkildsen.