- Burde tatt tre poeng

Hør hva Markus Solbakken har å si etter poengdelingen mot Tromsdalen.

Vi tok en prat med Markus Solbakken som ble kåret til banens beste av en lokal jury etter dagens kamp.

Unggutten var ikke fornøyd etter poengdelingen, og spesielt ikke med første omgangen.

- Vi kom ikke helt inn i kampen de første tjuefem minuttene av kampen, men fikk økt kvaliteten litt de siste tjue uten at det var godt nok av oss, starter Markus, som var mer fornøyd med spillet i andre omgang.

- I andre omgang kjører vi over dem og det er jo bare tilfeldigheter at vi ikke får satt en i nettet bak Tromsdalen-keeperen der. Vi burde fått med oss tre poeng i dag. Vi setter et utrolig trykk på dem i andre omgang, og dem er knapt over på vår banehalvdel.

HamKam står med 17 poeng til ferien, noe Markus ikke har ofret mange tanker.

- Vi går for å ta poeng hver kamp, men vi visste før sesongen at OBOS er en tøff liga hvor alt kan skje og det er mange tilfeldigheter som avgjør, svarer en skuffet Hamar-gutt.

Som nevnt innledningsvis ble Markus kåret til banens beste i dag, og når vi spør hvordan han syntes kampen gikk for sin egen del legger han beskjedent fokus over på medspillerne som spilte en god kamp i dag.

- Det gikk fint. Det var mange gode i dag, spesielt i andre omgang. Jeg føler egentlig hele laget spiller en god kamp i dag, fra Marco i buret til Simen og Kristian på topp, avslutter dagens beste HamKam-spiller.

Annonse fra Obos-ligaen: