Corona-regler på Briskeby fra 25. mai

Mandag starter A-laget vårt med full-kontakt trening igjen, og i den forbindelse er det et sett med regler som gjelder på Briskeby. Disse er greie å kjenne til for alle oss som er glade i Kamma.

Annonse:

A-laget vårt går nå inn i et veldig strengt smittevernsregime, som kommer til å påvirke de fleste som er innom Briskeby i løpet av ei uke.

Alle spillerne og hele støtteapparat vårt har denne helga vært inne til scanning hos klubbens lege Håvard Strand. Og det er kun de som har blitt scannet som har adgang til inngangen ved Vangsvegen og til gresset på Briskeby når A-laget trener.

Alle vi andre må holde oss på trygg avstand og benytte oss av en annen inngang.

De som besøker Briskeby når a-laget trener, enten det er media eller andre, må gjennom disse prosedyrene og følge disse reglene:

* Alle skal benytte inngangen ved HamKam Yngres
* Alle skal gjennomføre håndvask både på vei inn på stadion og på vei ut igjen.
* Ingen har adgang ned til kunstgresset
* Ingen har adgang opp en etasje til VIP-tribunene
* Ingen har adgang lengre enn til rett over spillertunellen
* Området på andre siden av sperringen ved spillertunellen er kun tilgjengelig for a-laget og støtteapparatet
* Alle intervjuer gjennomføres enten fra tribunen, eller via telefon. Robert er tilgjengelig for pressen under treningene (452 73 977).

Det er naturligvis også andre lag enn HamKams a-lag som trener på Briskeby, og for blant andre Wang og Gatelaget som trener rett før, eller rett etter a-laget, gjelder følgende regler:
* A-laget har ikke adgang til banen før alle spillere på Wang har forlatt banen
* Gatelaget har ikke adgang til banen før alle a-spillere har forlatt banen

Våre kjære pensjonister på 11-kaffen er selvsagt fortsatt velkommen til anlegget vårt. Reglene for disse er akkurat de samme som for øvrige gjester: benytte inngangen ved HamKam Yngres, håndvask både på vei inn og ut av anlegget, ingen adgang til banen og tilstrekkelig avstand mellom gamlegutta på tribunen.

Reglene er ikke flere og vanskeligere enn at vi er helt sikre på at vi kommer til å klare dette veldig fint. Om Kamma og resten av lagene i norsk toppfotball er nøye med dette, kan vi glede oss til fotballkamper om ikke altfor lenge.

Alle disse reglene gjelder inntil nye beskjeder blir gitt.

NB! Om du ikke føler deg helt i form - stå over turen til vakre Briskeby!

Mvh Adminstrasjonen i HamKam Fotball 

 

Annonse fra Eliteserien: