Da Erna møtte Kamma-gutta

Det ble en stor dag for landets statsminister på Ullevaal stadion i går. Ikke bare fikk hun og Regjeringen spille kamp mot regjerende cupmester, Fredrikstad, men etter kampslutt fikk hun treffe gatelaget til Kamma. Ikke rart Erna smilte bredt...

Under sommerens landsturnering på Briskeby utfordret arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie vinnerlaget til kamp mot Regjeringen. Fredrikstad vant en tøff finale mot Stabæk og 8. august var det klart for storkamp på selveste Ullevaal stadion.

Og for en strålende dag det ble på nasjonalanlegget i Oslo! Et skarpskodd Fredrikstad gjode kort prosess med Regjerningen, som rett og slett ikke hang med i svingene. Gatelaget fra Østfold fikk vist fram kvaliteten i serien vår, og på tribunen jublet flere av de andre gatelagene, og HamKam var naturligvis på plass med en delegasjon spillere og ledere.

- Vi synes Fredrikstad var snille mot dere, slo Kamma-gjengen fast med et glimt i øyet da Statsministeren endelig fikk møte gutta i grønt.

Og møtet med Erna ble hyggelig. Hun lyttet til spillerne våre, roste både Kamma og de andre lagene og understreket ikke minst hvor viktig disse lagene er.

- Jeg håper Hamar kommune stiller opp for dere, både spurte og understreket Statsministeren.

Og spillerne i Kamma kunne berolige henne med at Hamar kommune har vært på lag med HamKam fra oppstarten.

- En av de viktigste jobbene vi i HamKam forsøker å løse er å skape forutsigbarhet for spillerne våre. HamKam er en klubb som historisk sett varierer i både prestasjoner og divisjoner, men denne flotte gjengen må vite at tilbudet i klubben vår finnes for dem, uansett om A-laget vårt vinner eller taper, fastslo trener Kai Kristiansen.

Erna Solberg lyttet til Kamma-gjengen og de andre lagene som var representert på Ullevaal stadion, mens hun kjørte slalåm mellom ulike mediehus, som naturligvis fotfulgte landets Statsminister.

Under kampen klarte ikke Regjeringen å fotfølge kvikke Fredrikstad-bein, som ikke ga seg før de hadde vunnet kampen 7-0. Det hjalp heller ikke da Erna Solberg spilte de siste minuttene som både spiss og etterhvert midtstopper. 

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: