- Det er en stor ære

To nye spillere er klare! Ridabu-gutten, Jørgen Fallet Brobakken og bergenseren, Sindre Løseth blir HamKams representanter i eSerien.

Annonse:

HamKam blir i år en del av eSerien som er nysatsingen til Norsk Toppfotball. Sindre Løseth (20) til venstre på bildet og Jørgen Fallet Brobakken (19) til høyre blir våre representanter. Det var to stolte fifa-spillere vi snakket med torsdag formiddag.

Sindre Løseth
Sindre Løseth

 - Som bergenser vet jeg jo at HamKam er en stor klubb. Jeg fulgte tidligere med Løv Ham, så fargene grønt og hvitt er jo noe jeg har et godt forhold til fra tidligere, starter Løseth.

- HamKam er en klubb som er på vei opp igjen, og det blir jo veldig kult å kunne representere en stor og oppadgående klubb som HamKam. 

Unggutten som nå bor på Dokka synes det er veldig kult at det satses på esports og har satt seg noen mål for sesongen.

- Målet for sesongen må jo være å gå videre fra gruppespillet og ta det derfra. Vi sikter selvfølgelig høyt, avslutter Sindre som skal spille med favorittallet 2 på ryggen.

Det var Sindre Løseth som vant kvalifiseringen til HamKam, med knapp margin foran nummer to - Jørgen Fallet Brobakken. 19-åringen fra Ridabu har vært HamKam-supporter siden han ble født.

Jørgen Fallet Brobakken
Jørgen Fallet Brobakken

- Som Ridabu-gutt er jeg oppvokst med HamKam siden jeg ble født. Mitt første Briskeby-minne er når Roman Kienast lobber ballen over Håkon Opdal i Brann-buret fra midtbanen i 2006, starter Fallet Brobakken før han forteller at han også bor like ved Sander Eng Strand og tidligere HamKam-spiller, Ådne Midtskogen.

- Det blir jo ekstra stas å kunne representere klubben min selvfølgelig, det er jo noe alle drømmer om.. Målet for sesongen er å gjøre det så godt som mulig - ballen er jo rundt også i fifa, avslutter en stolt 19-åring, som blir å finne med drakt nummer 14 når han representer HamKam i fifa.

Les også saken om våre nye representanter på Hamar Arbeiderblad.

Annonse fra Eliteserien: