Edvardsen elektro er med på laget

Edvardsen elektro blir ny på laget foran jubileumssesongen.

Annonse:

Edvardsen Elektro har drevet med elektroinstallasjon i et halvt århundre og er en komplett elektroentreprenør, som utfører alle typer elektroinstallasjoner i det private og offentlige. Bedriften har gjennom 50 år i markedet etablert seg med et godt fotfeste i servicemarkedet i Hamar og omegn. Dette kombinert med at vi tar på oss prosjekter i alle størrelser, gjør at de er en god samarbeidspartner for alle som trenger elektroinstallasjon utført.

Bedriften har i dag 15-20 ansatte med mange års erfaring i bransjen og med bred kompetanse innenfor elektrofaget. Under fanen tjenester kan du lese mer om hva Edvardsen Elektro kan tilby deg som privatperson eller bedrift.

Edvardsen Elektro gleder seg over at HamKam er tilbake i toppfotballen.

- Det er meget gledelig å ha HamKam tilbake i toppfotballen og vi ser fram til å samarbeide med fylkets beste fotballklubb, sier daglig leder Mads Nesvold Nilssen.

- For Hamar som by er det viktig å ha et fotballag i toppfotballen og vi gleder oss til å gå på Briskeby denne sesongen, avslutter Nilssen.

Markedssjef Mehran Amundsen-Ansari var glad for å få med nok en ny samarbeidspartner på laget.

- Jeg er veldig fornøyd med at Mads (Nesvold Nilssen) og Edvardsen Elektro ser verdien i å samarbeide med HamKam, sier Mehran.

- Mads er en ivrig fotballentusiast, som vi gleder oss til å samarbeide med, avslutter Mehran.

Vi ønsker Edvardsen Elektro velkommen på laget.

Vil du bli partner?

Annonse fra Eliteserien: