- En bra opplevelse

VIDEO/BILDEGALLERI: HamKam G19 ble kretsmestere på Stampesletta fredag kveld:

Lillehammer G19 - HamKam G19 2-2 (0-0) 2-3 e.e.o;

Scoringer: 0-1 Martin Hoel (46`), 1-1 Sander Jensen, straffe (53`), 2-1 Sander Jensen (66`), 2-2 Elias Munkelien (77`), 2-3 August Jenssen (97`).

Dommer: Bjørn Andreas Johnsen Laugerud, Skrim IL.

Gult kort: Sebastian Hagen Gundersen (Lillehammer FK).

Rødt kort: Ingen.

HamKam G19 (4-4-1-1); Petter Jensen - Elias Munkelien (Alexander Remy Bjørnhaug, 94 min.), Ole Martin Haugli (Arne Westgaard, 66 min.), Håvard Lomsdalen, Sondre Skogum - Martin Hoel, Van Za Lian Bawi Hrin, Thomas Borza, Andreas Strandlie (Herman Ånberg, 66 min.) - Farzam Dadras - August Jenssen.

----------------------

En tett og jevn affære på Stampesletta endte med kretsmesterskap for andre år på rad for HamKam G19 etter at Lillehammer FK yppet seg ved flere anledninger.

En jevn første omgang med få sjanser til begge lag endte målløst før en andre omgang som varmet tilskuerne mer i form av mål.

Tilskuerne hadde ikke funnet tilbake til plassene før omgangens første av fire mål var i nettet. Farzam Dadras mottar ballen og forsøker å brodere seg inn i seksenmeteren. Ballen triller til Martin Hoel som på flott vis triller ballen inn i lengste hjørnet.

Kun minutter senere er Ole Martin Haugli uheldig og handser når han blokkerer et innlegg. Straffesparket settes sikkert til venstre for Petter Jensen i Kamma-buret. Ti minutter etter utlikningen setter Lillehammer inn et mål på hjørnespark og tar ledelsen i oppgjøret.

Etter 77 minutter kommer dagens angrep da Van Za Lian Bawi Hrin har ballen ute på venstrekanten. Unggutten slår en fantastisk crosser over til høyresiden hvor Elias Munkelien mottar ballen på minst like elegant vis og touchet er så godt at han er alene med keeper. Skjærer innover i sekstenmeteren og dundrer ballen i nettaket.

2-2 blir også sluttresultatet. Kampen avgjøres dermed på to ganger fem minutter. Første lag som scorer vinner, ellers blir det straffekonk.

Det var to effektive lag på Stampesletta denne kvelden og endelig skulle årets toppscorer, August Aasgaard Jenssen, som bommet på straffe tidligere i kampen få sin revansje. En flott gjennombruddspasning fra Martin Hoel sendte han alene med keeper. Det unge hurtigtoget gjorde ingen feil og ballen føk inn i nettmaskene til ellevill jubel fra de helfgrønne fra Hamar.