Fagdag på Briskeby

På onsdag ble det arrangert fagdag for trenerne i ungdomsfotballen på Briskeby i regi av HamKam og Rolf Høgmo.

Annonse:

Sånn foregikk fagdagen:

Gaute Helstrup innledet dagen med å fortelle hvordan treningen var lagt opp. Hva gutta skulle legge vekt på i løpet av a-økta. 

Trenerne dro så opp til Børstad kunstgress for å observere a-lagstreningen og gjøre seg noen tanker rundt gjennomføringen.

Alle samlet seg til felles lunsj på Briskeby før Rolf Høgmo fortsatte dagens agenda.

Sammen med Joakim Bendal i HamKam Yngres forteller Rolf om sine erfaringer fra utviklingsturen til Spania tidligere i år. Rolf presenterte utviklingsarbeidet som gjøres i Villarreal som er sett på som et av Spanias beste innen spillerutvikling.

Samme mann presenterte også HamKams nye spillmodell. I denne modellen kan man enkelt finne HamKam sin fagplan som trenerne våre enkelt kan benytte seg av for å effektivt få en bedre hverdag. 

Fagdagen ble avsluttet med evaluering. Gaute Helstrup evaluerte økta sammen med trenerne. I tillegg ble de nye reglene for femmetere presentert og noen varianter utarbeidet av trenerteamet.

Rolf Høgmo var fornøyd med dagen og gleder seg til å arrangere flere fagdager:

- Dagen ble som jeg hadde håpet. Vi fikk samlet fjorten trenere som fikk faglig påfyll og gode diskusjoner som vi tar med oss videre i arbeidet med utvikling av unge HamKam-spillere. 

- Dette frister absolutt til gjentakelse og vi kommer til å ha flere sånne dager i fremtiden, avslutter Rolf Høgmo.

 

Annonse fra Eliteserien: