Fortsetter å bemerke seg internasjonalt

Våre unggutter fortsetter å sette spor på sine landslagsoppdrag!

Både Simen Bolkan Nordli og Nicholas Mickelson startet kampen for Norge G19. Det ble en sterk seier over hjemmelaget Tyskland G19 på Stadio Grosse Wiese.

Lagene gikk til pause på stillingen 4-1 til Norge og da hadde allerede Simen og Nico hver sin målgivende til Moldes Erling Braut Håland som ble tomålscorer under dagens kamp.

Etter pause skulle Simen tegne seg på scoringslisten også når han mottar ballen inne i sekstenmeterenp, fra fjorten meter fyrer han av fra skrått hold og ballen suser inn i lengste hjørnet via stanga.

Kampen ender til slutt med 5-2 seier hvor våre gutter er involvert i tre av fem norske mål. Det var en sterk seier mot en god motstander, og det var etter rapportene fullt fortjent.

Målene: Jan-Niklas Beste, Atakan Akkaynak (Tyskland G19), Erling Braut Håland x2 (Molde), Leo Skiri Østigård (Viking, på lån fra Molde), Hugo Vetlesen (Stabæk) og Simen Bolkan Nordli (HamKam).

Vi gratulerer så mye med nok en strålende landskamp foran drøye 2000 tilskuere for våre gutter.