Fotballfest på trappene

På søndag gjester Aalesund Briskeby. Det er mye på spill for begge lag.

Annonse:

Vi flesker til med en makspris på 100kr til denne kampen! Vi ønsker å lage fotballfest for fotballinteresserte hedmarkinger!

Over til det som skal skje på banen. Her er det to lag som har mye å spille om. For vår del har vi lagt den verste bunnstriden bak oss etter seieren mot Notodden. Dette har åpnet opp mulighetene oppover tabellen. Kvalikplassene er innen rekkevidde. Hvor gøy hadde det ikke vært med en bonuskamp eller to på tampen av sesongen? Eller i beste fall opprykk?

Det siste tenker også bortelaget på. For tangotrøyene er det kun èn ting som gjelder i år. Opprykk. Aalesund startet sesongen meget solid, men noen feilskjær har gjort opprykkskampen mer spennende enn foretrukket for Aafk. Nå må de kjempe med Mjøndalen og Viking, og er avhengig av et godt resultat mot oss. Sånn sett ligger presset på bortelaget.

Aalesund kommer mannsterke til denne kampen. Det er rapportert om tre busser, i tillegg til de som tar egen bil. Så her vil det også bli en kamp på tribunen.


Treningsuken har vært bra for HamKam, og det ser ut som de fleste er disponible for Kevin Knappen. Unntaket er Petter Vaagan Moen, som garantert er ute etter overtråkket på Strømmen stadion.

Velkommen til folkefest!

HamKam - Aalesund
Briskeby stadion
Søndag kl.15.00


Annonse fra Eliteserien: