Fra 0-2 til 3-2

Henrik Thorkildsen (bildet) ble matchvinner når HamKam G19 snudde 0-2 til seier 3-2 på nitten minutter.

HamKam G19 - Follo G19 - 3-2 (0-0);

Et effektivt HamKam-lag scoret tre mål på nitten minutter midtveis i andre omgang og sikret sesongens andre trepoenger. Med tre skudd som treffer innenfor rammene må det sies å ha vært et effektivt hjemmelag de 49 besøkende fikk være vitne til.

Men, før effektviteten slo til er det ikke mye å skrive hjem om, annet enn at vi slipper inn to enkle mål i starten av andre omgang - helt fortjent.

I første omgang var det jevnspilt, og foruten et skudd i tverrligger av Deglum, og en i stanga fra Jevne Hagen på returen skapte ikke hjemmelaget noe. Follo misbrukte muligheten på et straffespark etter 22 minutter som Andreas Hippe Fagereng reddet mesterlig.

Den siste omgangen skulle det løsne for begge lag. Først sender Natu Tomas bortelaget i føringen alene med Andreas før Adrian Johansen dobler ledelsen med et hodestøt umarkert fra sju meter.

Det skulle ta 60 minutter før hjemmelaget våknet skikkelig, og det med bravur. Først hamrer modølen Davod Arzani inn sitt første mål i Kamma-trøya fra drøye tjue meter før nok en modøl tegner seg på scoringslista i overkant av ti minutter senere. Anders Jevne Hagen får ballen på bakerste etter et flott innlegg fra Akki fra høyresiden. Lillebror Jevne Hagen klinker til med sin treffsikre venstrefot og setter ballen utagbart i hjørnet forbi en sjanseløs Haakon Holm Henriksen i Follo-buret.

HamKam var virkelig i siget etter scoringene når innbytter Henrik Thorkildsen fullfører snuoperasjonen og ekspederer inn et godt slått innlegg fra Jevne Hagen med elleve minutter igjen på kampuret.

Follo setter inn en sluttspurt, men får ikke utlikningen de jakter på. Dermed blir unge Thorkildsen matchvinner og sikrer HamKam sin andre trepoenger på rad. Vi takker Follo G19 for kampen, og ønsker dem lykke til videre med sesongen.

Interkrets A, serierunde 6

• Briskeby, 49 tilskuere

• HamKam G19 - Follo G19 - 3-2 (0-0)

• Scoringer: 0-1 Natu Tomas (49`), 0-2 Adrian Johansen (59`), 1-2 Davod Arzani (61`), 2-2 Anders Jevne Hagen (73`), 3-2 Henrik Thorkildsen (79`).

• Avslutninger: 11-9

• Avslutninger på mål: 3-5

• Dommer: Johan William Grundt, Eidskog Fotball

• Gult kort: Andreas Hippe Fagereng, Sander Eng Strand (HamKam G19), Marius Benno Andersen, Rasmus Haugsvær, Odin Jonassen (Follo G19).

• HamKam (4-4-2); Andreas Hippe Fagereng - Ahmed Ziad Saleh, Ådne Midtskogen, Fredrik Liberg Berg, Davod Arzani - Bowi Mang, Esten Grini, Sander Eng Strand, Anders Jevne Hagen - Jarmund Øyen Kvernstuen, Sander Deglum

• Innbyttere: Eirik Jacobsen for Bowi Mang (46 min.), Luca Taouss Sveen for Esten Grini (60 min.), Henrik Thorkildsen for Jarmund Øyen Kvernstuen (60 min.), Olav Hermansen for Ahmed Ziad Saleh (86 min.), Mads Miguel Nylende for Anders Jevne Hagen (89 min.).

• Ubenyttede reserver: Martin Hansson, Andreas Strandlie.