Gatelaget har fått egen keepertrener

Det meste går fint på Gatelaget for tiden. Fredag fikk laget også egen keepertrener. På bildet ser vi at Jan Roger har satt i gang Christer (til venstre) og Kjell med fornuftige oppvarmingsøvelser på sin første økt som lagets nye keepertrener.

Annonse:

Jan Roger er ingen ukjent mann for spillerne på laget. Han er lagets faste sjåfør til både bortekamper og turneringer, men i 2020 har det ikke vært mange turene for verken Kamma-laget eller Jan Roger.

Derfor var det ekstra gledelig at den gamle Kamma-keeperen sa ja til å kjøre litt spesialtrening med Gatelagets sisteskanser.

- Kjell har stått i mål i mange år og er selv keeper-trener på G16 rekrutt i HamKam, men også han trenger litt tilpassede økter, mener trener Kai Kristiansen.

- Christer har ikke stått like mye i mål og målet på kort sikt er at han skal begynne å kaste seg når vi spiller to lag, fleiper Kristiansen før Christer parerer: - Jeg synes HamKam burde ha lagt naturgress på Briskeby. Å slenge seg her fører til skrubbsår, slår målvakten med klart størst selvtillit fast.

Lagets nye keeper-trener er på ingen måte fersk i gamet. Etter egen, aktive karriere var han i flere år keeper-trener sammen med Knut Hagen og hans ulike Team-årganger, og etter litt oppfriskning hos Rolf Høgmo var Jan Roger klar til historiens første keeper-økt på Gatelaget.

I øyeblikket har Gatelaget to keepere, men ryktene forteller at en gammel kjenning av laget muligens er på vei tilbake i laget neste uke og da kan laget plutselig stå med tre supre keepere på øktene med Jan Roger.

Og helt på tampen: Jan Roger både kjører buss og driver keeper-trening på dugnad for klubben. Og ikke nok med det - han bruker iblant av egne feriedager for å få være med laget vårt. 

Ikke rart både HamKam og Gatelaget setter ekstra pris på Jan Roger.

 

Annonse fra Eliteserien: