Gatelaget lot seg definitivt ikke skremme

(HamKam Gatelaget - ODD 7-5): Om noen skulle være i tvil: gatelaget i Kamma lar seg ikke skremme. Verken et par tap på rad, eller andre ting, stopper denne gjengen. Mot ODD var laget tilbake på vinnersporet.

Gjestene fra Grenland er et lag vi sjelden møter, men våre gjester var virkelig med på å lage en fin fotballkamp.

Kamma, som har tapt de første seriekampene ganske klart, hadde tydeligvis bestemt seg for å slå kraftig tilbake. Store deler av kampen ble gjennomført på en veldig fin måte, og at grønnbuksene tok alle poengene var også fortjent.

Vi skjønte at noe var på gang da Peter sendte inn 1-0 til hjemmelaget. Selv mente han scoringen fra flaks, men etter pause laget han sitt andre for dagen, og da smilte lynvingen bredt, for den scoringen var alt annet enn flaks.

Jørgen - iført et par nye leggskinner - fikk endelig sjansen som spiss. Om det var det vellykkede innkjøpet av leggskinner, eller plassen på bana som bidro til en knallkamp skal vi ikke fastslå, men scoringen hans etter pause var nydelig.

I store deler av kampen var HamKam akkurat så gode som vi vet vi kan være, men som vi ikke alltid får til. Humøret på laget var perfekt og løpsviljen var enorm. Da ser vi litt mellom fingrene at avslutningen på kampen ikke var like bra.

ODD på sin side takket for at Kamma ble slitne og pyntet såpass mye på resultatet at det var i ferd med å bli spennende, men vår debutant i mål, Andreas, lot seg ikke stresse og fullførte en kjempegod kamp mellom stengene.

Artig å se Aleks og Aleks i forsvaret, hvor den ene av dem spiller uten korsbånd. Det rådet har han ikke fått av noen med medisinsk bakgrunn, men lysten til å spille litt igjen ble for stor.

Kim er - som vanlig - lagets klart jevneste spiller, og alle vet at vi kan stole på Kim - uansett motstand. Abdallah tar store steg i hver eneste kamp og er viktig for laget.

Tommy har vært borte fra noe treninger, men scoringen, feiringen og smilet smitter over på de aller fleste. Det samme gjør den iherdige jobbingen til Rebecka.

Og vi har selvsagt ikke glemt Daffy, som fikk spille nesten hele første omgang, før han måtte løpe i garderoben, skifte og rekke toget til Lillehammer og skole. Kampen ville han ikke gå glipp av.

Duoen Øyvind og Ahmed (to scoringer hver) går stort sett aldri glipp av verken trening, eller kamp, og duoen ble i pause enige om å forsøke å spille hverandre enda bedre enn de allerede er. De andre lagene er herved advart.

Keeper-Kjell var småsjuk i denne kampen, men var selvsagt på plass.

Disse tok poengene mot ODD: Andreas, Kim, Aleksander, Daffy, Aleksander, Tommy, Ahmed, Øyvind, Peter, Abdallah, Jørgen og Rebecka.

Trener-Kai

Annonse fra Obos-ligaen: