- God kamp av våre gutter

Det ble et jevnt oppgjør mellom Norge G19 og Kongsvinger Toppfotball i LSK-Hallen onsdag ettermiddag.

Norge G19 - Kongsvinger 0-1 (0-0);

Norge G19 med Simen Bolkan Nordli og Nicholas Mickelson fra start gikk offensivt til verks i vennskapskampen mot Kongsvinger tidligere i ettermiddag. 

De unge norske landslagsspillerne trøkket til fra start og presset Kongsvinger til å gjøre feil i starten. Til tross for dette ble det skapt svært få sjanser i første omgang. Kongsvinger kom seg bedre inn i kampen underveis og styrte siste kvarteret av første omgangen uten og sette de to skuddmulighetene de hadde fra sekstenmeterstreken like før pause. 

Simen Bolkan Nordli spilte som avtalt kun første omgangen og klarte seg bra de gangene han ble involvert i spillet. Simen la igjen mange meter fra sin offensive midtbaneposisjon.

- Jeg synes vi gjør en god kamp der vi fikk jobbet mye med det offensive og defensive spillet vi har trent på denne uken, sier Simen Bolkan Nordli. Samtidig er vi skuffet over å ikke klare å vippe denne kampen til vår fordel. Personlig synes jeg at jeg fikk involvert meg bra de gangene jeg fikk muligheten, men skulle gjerne sett at jeg kom meg til flere sjanser, fortsetter Simen.

Norge fortsetter å vise gode tendenser i andre omgangen, og spesielt i starten av omgangen var Nico frisk fra sin høyreback, før han ble byttet ut etter 65 minutter. Nico var en av tre som fikk spilleminutter også i andre omgang. Martin Vinjor fra Kongsvinger og Morten Renå Olsen fra Stabæk fikk begge samtlige 90 minutter.

- Jeg synes vi gjorde en god figur mot et godt Kongsvinger-lag, hvor klarte å spille oss til et par brukbare målsjanser, sier Nicholas Mickelson. Jeg synes jeg spilte en god kamp på backen med gode involveringer, men er skuffet over at vi ikke klarte å vinne en sånn jevn kamp, fortsetter en skuffet Nico.

Med våre unggutter sittende på benken ble dem vitne til at Kongsvingers nummer 17, Jørgen Kolstad blir spilt fri etter en flott pasning fra midtbaneleddet. Kolstad er sikker alene med Julian Faye Lund i Norge-buret og chipper den elegant i lengste hjørnet. 

Norge G19 gjennomfører en god kamp mot god motstand i LSK-Hallen. Spesielt i starten av begge omgangene får de røde fra Gjemselund kjørt seg. En jevn kamp ender dermed med et knepent 1-0 tap for morgendagens helter. 

Hovedtrener Kevin Knappen var også tilstede i LSK-Hallen og likte det han så av våre gutter.

- Våre gutter kom godt fra denne kampen. Nico fikk etterhvert i kampen god plass ute på kanten og ble dermed mer involvert i spillet. Begge to gjør gode involveringer både offensivt og defensivt underveis i kampen, og kommer bedre fra det enn sine erstattere, forteller en fornøyd Kevin Knappen etter kampen.

Vi gratulerer Simen og Nico med nok en godt gjennomført landskamp.

Annonse fra Obos-ligaen: