Gøy for store og små

BILDEGALLERI: Norsk Tipping inviterte til fest onsdag kveld. Hamar Arbeiderblad-laget, Fart kvinner og HamKam Fotball var invitert. Det ble en suksess!

Annonse:

Grasrotkampen ble gjennomført med to ganger femten minutter hvor et sammensatt talent-lag fra Hedmark spilte mot et mix-lag fra Fart kvinner og HamKam Fotball. Selve kampen vant det sammensatte talentlaget fra Hamar Arbeiderblad 5-4, uten at det er det som står i fokus etter kampen. Markedssjef, Mehran Amundsen-Ansari og daglig leder på Fart, Frode Dalseng var tydelig fornøyde etter kampen.

- Dette var skikkelig gøy, utbryter HamKams markedssjef rett etter kampslutt før han fortsetter at dette er noe vi må gjøre tradisjon av.

- For et flott tiltak fra Thomas Johansen og Norsk Tipping. Med fasiliteter som bevertning, speakertjeneste og mange mennesker på sidelinjen så ble dette et kjempe flott arrangement. Jeg håper vi kan få til dette en gang i året fremover, sier Amundsen-Ansari.

De kanskje hundre fremmøtte tilskuerne så ut til å like det de så ute på banen og ga tidvis høy lyd fra seg når begge lag scoret.

- Utrolig morsomt å se så mange dukke opp her og tydelig kose seg med fotball i denne nye hallen til Fart. Det var til tider god steming, det setter vi veldig pris på, avslutter en strålende fornøyd markedssjef.

Se bildene fra grasrotkampen:

Annonse fra Eliteserien: