Hamar Catering forsterker samarbeidet

Hamar Catering blir i 2018 en av våre viktigste samarbeidspartnere!

Hamar Catering har vært så heldige å få en ekte hedmarking som kjøkkensjef igjen. Geir Arne Strøm er født og oppvokst etter Præstvegen på Rudshøgda og har lang erfaring som kokk, souschef, restaurantsjef og kjøkkensjef. Han startet karrieren i SAS International og har også mange år i forsvaret som Catering offiser. Han har også vært seksjonsleder for produksjonskjøkkenet på Ullevål sykehus. 

Han er nå tilbake på hjemlige trakter og gleder seg til å være med å løfte Hamar Catering tilbake til store høyder samtidig som han gleder seg til å være med å bidra til økt fokus på kosthold rundt HamKam Fotball.

- Jeg gleder meg til å være med å legge alt til rette når det kommer til kosthold og mat. Jeg har veldig trua på prosjektet HamKam er i gang med, da spesielt trenerduoen og den nye administrasjonen. 

Vi i HamKam Fotball er glade for å starte året med å inngå en så stor og viktig avtale for klubben. Her vil spillerne komme til dekket bord før hver trening og vil dermed få riktig og god mat i forkant av alle treninger og kamper. 

Det er ingen tvil om at vi i HamKam er kjempeglade for dette samarbeidet med Hamar Catering. Dette vil hjelpe oss veldig når det gjelder å legge ting til rette for spillerne med riktig kosthold før treningene.

— Kevin Knappen

Vil du bli partner?

  • Ta kontakt med Mehran Amundsen-Ansari

  • Mail: mehran@hamkam.no

  • Telefon: 461 30 271

Annonse fra Obos-ligaen: