HamKam G14 imponerte i Skien

HamKam G14 vant helgens Elitetiltak i Skien.

NTF Elitetiltak er et tiltak i regi Norsk toppfotball hvor aldersbestemte lag som har et A-lag i henholdsvis Eliteserien og obosligaen får delta. 

Troppen:

Mathias Hagen Gundersen 
Lucas Haagenrud
Sondre Stener 
Amund Kampenhøi 
Thorbjørn Kristiansen 
Leo Utkilen 
Oscar Sangnes 
Julian Høsøien 
Henrik Myklebust 
Henrik Hegrenes 
Emil Øverby 
Fredrik Rasmussen 
Gunnar Eng
Fawzi Nasser 
Elham Hosainy 
Jonathan Castro 

Ledere 

Alexander Ødegaard - hovedtrener 
Thomas Øverby - ass.trener 
Kjetil Kampenhøi - ass. Trener 

Hamkam G14 hadde med fire hospitanter på dette tiltaket og ønsker å takke klubbene for samarbeidet. 

Elham Hosainy fra Raufoss 
Oscar Sangnes fra Raufoss 
Henrik Myklebust fra Ottestad 
Mathias Gundersen - Roterud 

Hamkam - Odd 3-1 

Målscorer: Emil Øverby, Fredrik Rasmussen og Jonathan Castro 

- Vi gjør en god kamp mot et godt Odd-lag som stilte med kretslaget til Telemark. Vi har god kontroll gjennom hele kampen til tross for at det står 1-1 til pause, forteller lagets trener, Alexander Ødegaard. 

Hamkam - Skeid 1-0 

Målscorer: Elham Hosainy 

- Førsteomgang mot Skeid er årsbeste, og det er selvsagt morsomt at vi leverer en så god forestilling mot topp nasjonal motstand! Vi ser igjen mye av det vi har trent på siden oppstart 14. januar. Vi lykkes med frispillingen, og ruller opp sjanse på sjanse. Tidvis spiller vi glimrende angrepsfotball, og jeg synes guttene tar gode valg i alle spillets faser. 

Hamkam - Aalesund 2-0 

Målscorer: Elham Hosainy x2 

- Etter en spillmessig opptur mot Skeid fikk vi kanskje en enda større opptur mot Aalesund. Aalesund var meget gode gjennom hele turneringen - kanskje ikke så rart da de hadde med kretslaget til Sunnmøre. Med unntak av de siste 10 minuttene hadde vi god kontroll på kampen, og jeg kan ikke gjøre annet enn å berømme laget for hvordan vi fremstår defensivt. 

Hamkam - Strømsgodset 2-0 

Målscorer: Julian Høsøien og Elham Hosainy 

- Vi var spente på hvor mye energi guttene hadde igjen før siste kamp mot strømsgodset etter tre tøffe kamper, og kun 3 timer hvile mellom kampene på søndagen. Guttene mobiliserer godt, og graver frem det siste de har av krefter. På mange måter var denne kampen kanskje den vanskeligste av alle. Det var mye nerver ute å gikk, samtidig som Strømsgodset la seg lavt og kompakt fra start, og gjorde det vanskelig for våre gutter. Etter en god prat i pausen hevet gutta seg og vant til slutt 2-0.

Gjennom NTF Elitetiltak har gutta som lag fått verdifulle og gode referanser på hvor laget står i forhold til flere av de bedre klubblagene i landet.

- Vi ser at vi holder et meget høyt nivå på landsbasis. Jeg er sikker på at guttene tar med seg verdifull læring fra oppholdet i Skien, avslutter en glad Ødegaard. 

Annonse fra Obos-ligaen: