HamKam og Groundhopper samarbeider

Kom deg på kamp – vinn premier! HamKam inngår samarbeid med lokal aktør med internasjonal suksess.

Vi i HamKam er veldig stolte av og takknemlig for all den støtten dere supportere viser laget både på Briskeby og bortekamper. Derfor lanserer vi nå i samarbeid med appen Groundhopper en konkurranse som belønner dere som følger laget i tykt og tynt.

For å delta i konkurransen, laster du ned Groundhopper-appen og sjekker inn i denne hver gang du er på kamp. Allerede etter ti innsjekkinger får du første lodd i konkurransen!

Groundhopper

Groundhopper er en app laget av Hamar-gutta Lars Erik Bolstad og Geir Florhaug for alle som er glad i å se fotball, uansett når - og hvor. Den dekker 40 000 stadioner og 700 ligaer over hele kloden. Du kan se hvilke kamper som går i nærheten, legge inn hvilke du har sett, følge dine venners aktivitet, laste opp bilder og samle badger for spesielle kamper og milepæler.

Nå har vi fått vår egen HamKam-badge i appen, og denne får du i flere valører etter hvor mange kamper du har sjekket inn til i løpet av én sesong. 10 kamper gir bronse, 20 gir sølv, 30 gir gull og samtlige kamper (kun de offisielle teller) gir platinum.

Last ned appen her:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kepermat.groundhopper&hl=no

https://itunes.apple.com/no/app/groundhopper/id489247406?mt=8

Premiene

Den som har flest innsjekkinger i løpet av sesongen vinner hovedpremien, en spillertrøye brukt i kamp med signaturer av alle spillerne! (Om det er flere blir vinneren avgjort ved loddtrekning.) Av alle med gull-badge trekker vi en vinner av en matchball levert av PUMA signert av hele laget. Av samtlige med sølv- og gullbadge trekker vi tre vinnere som får to VIP billetter til valgfri kamp neste sesong, og av samtlige med badge trekker vi 5 vinnere som får to billetter hver til valgfri kamp, også dette neste sesong. Så det er bare å sette i gang:-)

Hvordan deltar du

Det gjør du helt enkelt ved å sjekke inn i appen når du er på kamp. Det gjør du ved å åpne appen på kampen, og så lenge din telefon har registrert riktig location, vil du bli spurt om du ønsker å sjekke inn. Det holder ikke å legge til kampen i ettertid, du må være der når det skjer! Har du Groundhopper-appen fra før, vil også tidligere innsjekkinger denne sesongen telle i sammendraget. Det ligger egen liste i appen som viser rankingen til enhver tid.

Vinnerne vil trekkes etter sesongens siste kamp, og vil få direkte beskjed.

Annonse fra Obos-ligaen: