HamKam på toppen

HamKam best av alle i OBOS på sosiale medier i mai.

På tirsdag formiddag tikket det inn en gledelig epost hvor tabellen over hvordan lagene i OBOS-ligaen gjør det i sosiale medier. I mai var HamKam det beste laget. Totalt i 2018 ligger HamKam på andre plass, kun slått av AaFK.

Sosiale medier blir en viktigere og viktigere plattform for å nå ut til fotballsupportere verden over så dette er noe vi jobber mye med å forbedre oss på. Dermed er det meget gledelig at det blir lagt merke til over hele fotballnorge.

Oversikt over alle leagene i OBOS.
Oversikt over alle leagene i OBOS.

Markedssjef Mehran Amundsen-Ansari var en stolt mann når han presenterte nyheten til sine kollegaer på Briskeby.

- Vi jobber kontinuerlig for å forbedre oss på flere fronter og sosiale medier er en av de viktigste plattformene vi har. Vi satte oss et mål om å klare første plassen for OBOS-ligaen i løpet av vår første sesong etter opprykksesongen, og at vi klarer det allerede i mai måned er helt strålende, sier Mehran til hamkam.no.

- Vi er et lite team ved Martin Hagen, Robert Ulven Kvålshagen og undertegnede som jobber døgnet rundt for å nå ut til våre fantastiske supportere og samarbeidspartnere, og vi er veldig stolte av å ligge i toppen av ligaen på denne fronten allerede. Sammenligner vi med eliteserien er vi også foran enkelte klubber, avslutter Mehran Amundsen-Ansari.

Vi setter oss nye mål og jobber på videre! 

Annonse fra Obos-ligaen: