Helstrup: - Må vise mer karakter

VIDEO/BILDEGALLERI: Et tidlig mål to påfølgende i løpet av første omgang ga HamKam et tøft møte med Sørlandet.

Start - HamKam 4-1 (3-0);

HamKam kunne fått en drømmestart på Sør Arena når både Charles Ezeh og Odmar Færø blir forhindret fra å score på streken ved begge anledningen før minuttet var gått. Fem minutter senere satt i stedet ballen i nota motsatt vei når Joackim Jørgensen får tuppet inn ballen etter klabb og babb.

HamKam spiller seg til noen farligheter gjennom første omgangen, men det er hjemmelaget som scorer. Først øker Tobias Christensen til 2-0 før Mathias Bringaker spikrer pauserestulatet til 3-0 like før pause.

HamKam skaper også sjanser i andre omgang, og etter drøye kvarter ut i omgangen kommer uttellingen når Simen Bolkan Nordli får avsluttet med venstre etter godt spill av Steffen Skogvang Pedersen i forkant, assistert av Kristian Lønstad Onsrud.

Med kun minutter igjen av kampen får Kristian Floki Finnbogason stå alene på seksten meter og bredside ballen i mål utagbart for Lukasz Jarosinski i HamKam-buret. Dermed går reisen hjem til østlandet med 4-1 og null poeng i sekken.

Neste uke kommer Sandefjord på besøk på Briskeby. Ny mulighet for våre gutter.

Hør hva Gaute Helstrup mener om kampen:

Se bildene fra Sør Arena:

OBOS-ligaen, serierunde 14

• Sparebanken SØR Arena, 5183 tilskuere

• Start - HamKam 4-1 (3-0)

• Scoringer: 1-0 Joackim Jørgensen (6`), 2-0 Tobias Christensen (28`), 3-0 Mathias Bringaker (42? ), 3-1 Simen Bolkan Nordli (62`), 4-1 Kristian Floki Finnbogason (83? ).

• Dommer: Christian Moen, Løvenstad

• Gult kort: Henrik Robstad, Afeez Aremu (Start), Odmar Færø (HamKam)

• Rødt kort: Ingen.

• HamKam (4-4-1-1); Lukasz Jarosinski - Steffen Skogvang Pedersen, Odmar Færø, Rubén Alegre Guerra, Hans Norbye - Simen Bolkan Nordli, Lars-Gunnar Johnsen, Charles Ezeh, Emil Sildnes - Kristian Lønstad Onsrud - Jonas Enkerud

• Innbyttere: Jean Alassane Mendy for Jonas Enkerud (46 min.), Petter Mathias Olsen for Emil Sildnes (59 min.), Lars Brotangen for Odmar Færø (64 min.).

• Ubenyttede reserver: Andreas Hippe Fagereng, Jacob Egeris, Ole Erik Midtskogen, Jarmund Øyen Kvernstuen.