Høgmo: - Vi skal ha is i magen

Vi tok en prat med vår dyktige keepertrener etter dagens økt. Les hva Rolf sier om keepersituasjonen.

Per dags dato er Lukasz Jarosinski vår mann på keeperplass som den eneste med a-lagskontrakt denne sesongen. I tillegg er juniorkeeper, Andreas Hippe Fagereng og Marco Priis Jørgensen med på treningene. Sistnevnte er med for å holde seg i form inntil han finner ny klubb.

Rolf Høgmo er fornøyd med å endelig komme i gang igjen med treninger med gutta.

- Først og fremst er det veldig hyggelig å se gutta igjen etter en lang ferie fra fellestreningene. Vi har hatt en god start på oppkjøringen, med tilvenning til fotballtreningene. Dette er viktig for å unngå skader. Fra og med neste uke setter i gang igjen med oppbyggingen, som blir viktig inn mot seriestart, forteller Rolf.

- Det er veldig fint å ha med både Andreas og Marco på treningene. De utfyller treningene veldig godt, samtidig som Andreas utvikler seg hele veien.

Rolf er langt fra stresset i jakten på ny keeper og understreker viktigheten av å ha tålmodighet før man tar noen avgjørelser.

- Vi skal ha inn en keeper til for å komplettere keeperduoen. Vi ønsker oss naturligvis to gode keepere som skal utfordre hverandre for best mulig utvikling av vårt keeperteam. Men her er det viktig å ha is i magen, vi stresser ikke med dette, avslutter Norges beste keepertrener.

Annonse fra Obos-ligaen: