Høgmo: - Vi skal ha is i magen

Vi tok en prat med vår dyktige keepertrener etter dagens økt. Les hva Rolf sier om keepersituasjonen.

Annonse:

Per dags dato er Lukasz Jarosinski vår mann på keeperplass som den eneste med a-lagskontrakt denne sesongen. I tillegg er juniorkeeper, Andreas Hippe Fagereng og Marco Priis Jørgensen med på treningene. Sistnevnte er med for å holde seg i form inntil han finner ny klubb.

Rolf Høgmo er fornøyd med å endelig komme i gang igjen med treninger med gutta.

- Først og fremst er det veldig hyggelig å se gutta igjen etter en lang ferie fra fellestreningene. Vi har hatt en god start på oppkjøringen, med tilvenning til fotballtreningene. Dette er viktig for å unngå skader. Fra og med neste uke setter i gang igjen med oppbyggingen, som blir viktig inn mot seriestart, forteller Rolf.

- Det er veldig fint å ha med både Andreas og Marco på treningene. De utfyller treningene veldig godt, samtidig som Andreas utvikler seg hele veien.

Rolf er langt fra stresset i jakten på ny keeper og understreker viktigheten av å ha tålmodighet før man tar noen avgjørelser.

- Vi skal ha inn en keeper til for å komplettere keeperduoen. Vi ønsker oss naturligvis to gode keepere som skal utfordre hverandre for best mulig utvikling av vårt keeperteam. Men her er det viktig å ha is i magen, vi stresser ikke med dette, avslutter Norges beste keepertrener.

Annonse fra Eliteserien: