Høstferien på Briskeby

Mens andre er opptatt av å feriere, bruker Gatelaget uka til å slette gamle rekorder. I dag (tirsdag) var det 20 spillere på trening!

HamKam Gatelaget tar ikke hensyn til skoleruta, men trener to ganger i uka uansett. På tirsdagsøkta var det 20 spillere på trening, og for første gang var det så mange at det var mulig å spille kamp fra den ene 16-meteren til den andre. 

Høstferien gir også en fin mulighet for gjestespillere, som på en eller annen måte har tilknytning til laget vårt. Det betyr at Kim har med seg sin unge nevø Mike, Chris tok med sønnen Dylan, Njål bruker sin høstferie som spillende materialforvalter og Albin og Tuva fikk informere om tilbud om yoga under vår faste lunsj - dersom Albin var med på treningen vår etterpå. Selvsagt stilte han!

Alt dette fungerer utmerket sammen med våre faste spillere på laget. De tar imot alle med et smil og et inkluderende håndtrykk.

- Den siste tida har både spillere og ledere snakket om hvordan vi har det på trening og kamp, hva som er bra og hva som må bli enda bedre. Spillergruppa stiller krav til oss ledere, som vi setter veldig pris på. De er det lettere for oss ledere å stille krav til spillergruppa. Summen av alt håper vi fører til at vi fortsatt er av lagene med finest utvikling på mange flere områder enn bare fotball, sier trener Kai Kristiansen.

Har du lyst til å teste fotball sammen med oss?

Neste mulighet er førstkommende fredag klokka 12.00 på Briskeby. Da møtes vi til lunsj, før vi trener etter felles mat.

Annonse fra Obos-ligaen: