Innit AS ble kjent med gatelaget, Kjell og Aleks

I forbindelse med kick-off hos Innit AS, ble HamKam Gatelaget invitert til å fortelle om laget vårt og livet før og etter en plass på laget. Aleks og Kjell leverte en dønn ærlig og sterk time foran de ansatte hos Innit.

Annonse:

Å spille fotball er den største delen av livet som spiller på gatelaget, men for noen er det bare starten på noe mye mer, Slik er det for Kjell og Aleks, som har tatt gigantiske steg i egen utvikling de siste to årene. Å holde et foredrag foran ukjente mennesker er for de aller fleste av oss skummelt. At de i tillegg skal gi et usmiket bilde av livet de lever og som har ført dem inn i fotball er enda tøffere.

Kjell og Aleks klarer det på en fantastisk fin og brutalt ærig måte. Her pakkes ingenting inn, men samtidig klarer de å sette ord på hvilken betydning fotball har for dem begge og for lagkameratene sine.

- At vi i HamKam får mulighet til å presentere hva vi holder på med setter vi stor pris på. Mange vet at vi finnes, men veldig få vet hva vi egentlig holder på med. Å få en time hos Innit AS gjør at vi kan gjøre flere kjent med tilbudet og kanskje vi får enda flere som heier på oss. Gir du tillit og ansvar til denne gjengen med Kamma-spillere, vil du garantert bli overrasket over hvor mye du får igjen, sier trener Kai Kristiansen, som forteller at det er første gang han og to spillere et ute på slike oppdrag.

- Tidligere har jeg stort sett vært alene, men med spillere på plass blir historiene og opplevelsene vesentlig sterkere - for alle parter. I tillegg ønsker jeg å bruke slike oppdrag til å utfordre spillere som egentlig ikke tror de våger, men som likevel sier ja til å være med. Jeg er fantastisk stolt og rørt over å både se og høre Kjell og Aleks foran en stor forsamling, sier Kristiansen.

Daglig leder i Innit AS Ronny Pedersen inviterte gatelaget til eget arrangement og overrakte spillerne en sjekk på 20.000 kroner. 

- Dette er penger som kommer veldig godt med for oss i laget. Vi begynner å få behov for flere par med fotballsko blant annet. Pengene kommer utelukkende til å gå til enten utstyr, eller opplevelser for spillerne på laget, lover Kristiansen.

Har du, eller din bedrift lyst til å høre historien om Gatelaget og enkeltspilleres hverdag? Ta kontakt med Kai på 957 48 529

Annonse fra Eliteserien: