Jentene i fokus da Moss slo Kamma

(HamKam Gatlelaget - Moss 9-15): Kråkene fra Melløs ble for sterke for HamKam, men hjemmelaget jublet ekstra etter at lagets to jenter begge tegnet seg på scoringslista!

Etter en forrykende start og 5-2-ledelse, ble hjemmelaget likevel et par nummer for små mot Moss. Østfoldlaget snudde og vant til slutt målfesten 15-9. 24 scoringer i løpet av en time med fotball tyder på at lagene er best til å lage mål, litt mindre gode på å hindre baklengsmål.

For hjemmelaget ble det brutt noen offensive barrierer. Merete og Rebecka scoret sine første for Kamma, det samme gjorde Sindre i sin første kamp. Kim har brukt noe lenger tid på sin første nettkjenning, men med kampens siste spark på ballen laget han et kremmerhus av en scoring. Fantastisk prestasjon av spilleren som har vært på hver eneste trening siden oppstart og samtidig spilt absolutt alle kamper fram til nå. Mot Moss kom hans fortjente scoring også!

Gjestene fra Melløs spilte periodevis god fotball og laget noen vakre scoringer. Det stoppet på 15 - eller kanskje det var 16 (?) - men det var takket være Kjell i buret at det ikke ble flere.

Keeperen gjorde jobben sin!

Offensivt har HamKam vært bedre, men i denne kampen kom vi ikke helt opp på det nivået vi i perioder hadde i serieåpningen mot Fredrikstad. Da fortjente vi også å tape hjemmekampen.

Mange tegnet seg på scoringslisten denne gangen, og ni goaler er absolutt godkjent.

Disse spilte historiens første hjemmekamp: Øyvind, Ahmed, Aleksander, Tommy, Merete. Rebecka, Kim Erik, Kjell og Sindre.

Etter kampen spiste lagene en herlig lunsj levert av Hamar Catering - og vi gleder oss til neste gang lagene møtes.