- Jobber for å beholde tilliten

Peder Nersveen ønsker å ta med seg den gode formen fra vårsesongen over til den viktige høstsesongen.

Annonse:

Gutta er tilbake etter nesten to uker med ferie og vi spurte Peder Nersveen hvordan ferien var for hans del.

- Jeg har brukt ferien godt, føler jeg. Har fått slappet av med kamerater i tillegg til å trene for å bygge overskudd til en viktig høstsesong, forteller Peder som er glad for å være tilbake igjen på feltet med resten av gutta.

Peder Nersveen i aksjon under dagens trening.
Peder Nersveen i aksjon under dagens trening.

- Det er godt å være samlet med gutta igjen og jobbe på mot en spennende høstsesong.

Andre del av sesongen braker løs allerede førstkommende søndag når vi reiser til Sogn og Fjordane for å gjeste Sogndal på Fosshaugane Campus, noe Peder ser frem til.

- Vi er revansjesugne etter vårkampen så vi drar dit for å ta poeng. Samtidig er vi veldig gira på å få en god start på høstsesongen, så det skal ikke stå på form og motivasjon i alle fall. 

Poengmessig ble det en trå avslutning på vårsesongen for HamKam med kun ett poeng på de siste fire rundene. Til tross for dette var Elverum-gutten i godt slag på sentral midtbane. 

- Som nevnt tidligere har jeg ikke hvilt på laurbærene i ferien, jeg har også fått trent godt for å holde formen vedlike. Jeg håper med den jobben jeg har lagt ned i ferien at jeg kan opprettholde den gode formen og tilliten jeg hadde på tampen av første halvdel. 

- Jeg skal i hvert fall gjøre alt i min makt for å beholde den tilliten jeg har fått hittil, avslutter Nersveen.

Annonse fra Eliteserien: