Kamma måtte se langt etter poengene

(HamKam Gatelaget - Vålerenga 3-5): Daffy (til venstre) og Toyi innser at slaget mot Vålerenga endte med et knepent tap. Heldigvis er det bare halvannen måned til laget skal spille turnering i Tønsberg.

Annonse:

Gatelaget hadde paner om å avslutte sesongen med en god kamp og tre poeng. Dessverre lykkes vi ikke med noen av delene. Vi ble ikke på noen måte utspilt av gjestene fra Oslo, men det var rett og slett ikke dagen for hjemmelaget.

Kim utliknet riktignok til 1-1, før Toyi sendte hjemmelaget i føringen med 2-1 før pause. Gjestene kom imidlertid tilbake og ledet 3-2 halvveis. Og vondt ble til verre da VIF økte til 4-2 i en god Kamma-periode etter pause, mens Abdallah tente håpet med sin 3-4 scoring. At gjestene punkterte kampen med 3-5 på overtid var fortjent nok, selv om hjemmelaget i perioder var brukbare.

Treningene de siste to ukene har vært gode, men når kampene skal spilles sliter spillerne med litt for høye skuldre, som gjør at en del ting vi lykkes lett med på trening, blir langt mer vrient når vi skal spille seriekamper

På treninger knaller vi til i tøffe dueller, mens vi er langt mer beskjedne når laget spiller om poeng. Summen av alt dette er at HamKam i øyeblikket har det tøft mot de fleste, men med litt større selvtillit og noen flere tekniske ferdigheter trolig vil gjøre Kamma til et av de virkelig gode lagene igjen.

Gatelaget håpet på rekordpublikum på tribunen, og med rundt 30 tilskuere legger vi godviljen til og slår fast at det aldri har vært flere på plass i seriespillet. Det er vi veldig glade for.

Siden dette var siste seriekamp, går Kamma inn i en ny, lang periode med trening. Tirsdag og fredag skal vi forsøke å spisse formen ytterligere. Det trenger vi før vi skal møte alle de andre gatelagene på turnering i Tønsberg i begynnelsen av desember.

Disse 12 spilte sesongens siste seriekamp: Andreas, Aleksander, Kim, Kjell, Daffy, Ahmed, Toyi, Morten, Abdallah, Peter, Rebecca og Jørgen.

Trener-Kai

Annonse fra Eliteserien: