Kim med på alle kamper og treninger

Kim har deltatt på samtlige treninger og kamper siden gatelagets oppstart 21. april 2017. Ikke en eneste gang har han latt være å møte opp, og han troner naturlig nok helt øverst på statistikken over antall kamper i 2018.

Annonse:

18 seriekamper og fem turneringskamper har HamKam Gatelaget spilt til nå. Kim har full pott - slik han hadde i 2017 også.

Slik ser oversikten over antall seriekamper i 2018 ut (antall turneringskamper i parentes):
* Kim 18 kamper (5)
* Kjell 17 kamper (5)
* Rebecka, Aleksander K og Øyvind 16 kamper (5)
* Ahmed 15 kamper (5)
* Merete og Jørgen 12 kamper (5)
* Tommy 9 kamper (5)
* Peter 8 kamper
* Daffy og Morten 7 kamper (5)
* Toyi (5) og Abdallah 6 kamper
* Andreas 4 kamper
* Ola, Sindre, Daniel, Maagan, Jørn og Aleks S 2 kamper
* Sverre, Marius, Jan Marius og China har alle spilt en kamp.

Om vi kikker litt på antall seriemål er det to stykker som skiller seg ut. Både Øyvind og Ahmed har scoret over 20 mål i seriespillet (antall mål i turnering i parentes).

Toppscorer: Ahmed
Toppscorer: Ahmed

Slik ser toppscorerlista ut:
* Ahmed 22 scoringer (2)
* Øyvind 21 scoringer
* Tommy 9 scoringer (1)
* Jørgen 6 scoringer (1)
* Kim, Toyi og Peter 4 scoringer
* Rebecka og Morten 3 scoringer
* Merete, Sindre, China og Abdallah 1 scoring.

Om vi legger til et selvmål, scoret Kamma hele 81 seriemål denne sesongen. At det samme laget også slapp inn en god del mål, forteller i det minste at underholdningsverdien - målt i antall scoringer - er skyhøyt.

For en trener er det alltid gøy å kikke litt på statistikk og tall. Det aller hyggeligste - og kanskje viktigste tallet - er at vi i snitt har hatt 10,29 spillere på seriekampene. Det betyr at HamKam alltid har hatt nok spillere og aldri måtte avlyse en eneste kamp. Det står det respekt av.

I løpet av perioden med gatelaget har rundt 60 spillere vært innom treningene våre. I seriespillet har vi benyttet 25 spillere i jakten på seriepoeng.

I seriespillet har laget aldri holdt nullen, men vi har heller ikke gått av banen uten å score mål.

Ahmed, lagets toppscorer har scoret fire mål i en og samme kamp (HamKam - Vålerenga 5-2), mens både Øyvind og Jørgen har scoret tre mål i en og samme kamp. Øyvind faktisk flere enn kun en gang.

Hat-trick: Øyvind
Hat-trick: Øyvind

På keeper-siden har Kjell og Andreas har periodevis mye å gjøre, men det er liten tvil om at få lag har like gode målvakter som Kamma.

Seriespillet er for lengst avsluttet, men 4. og 5. desember skal laget spille landsturnering i Tønsberg med alle de andre gatelagene i Norge. I puljespillet skal grønnbuksene møte Sandefjord, Strømsgodset og Start.

Laget trener hver eneste tirsdag og fredag gjennom hele året, og dersom du, eller noen du kjenner, har lyst til å være med - ta kontakt med Kai, eller bare møt opp på Briskeby klokka 12.00 på en av treningsdagene våre!

For mer info - kontakt Kai på [email protected], eller på 957 48 529.

Annonse fra Eliteserien: