Kjelstad Bakeri fortsetter med HamKam-brød i to nye år

HamKam-brødet her vært en del av kostholdet til mange HamKam-venner i flere år. Nå er Kjelstad Bakeri og HamKam enige om å fortsette samarbeidet i to nye år.

Annonse:

- Selv om vi holder til på andre siden av Mjøsa, er vi veldig glad i både Hamar og HamKam, forteller daglig leder I Kjeldstad Bakeri, Terje Nereng, som selvsagt merket seg at en totning scoret for Kamma i serieåpningen.

- Kjempeartig, smiler Nereng og legger til at han gleder seg til å se toppfotball på Briskeby og fortsatt følge den gode utviklingen klubben er midt inne i. 

Den nye avtalen strekker seg over to år.

- For oss i HamKam er dette en stor og viktig samarbeidsavtale. Derfor er det perfekt at avtalen nå er forlenget, kommenterer markedssjef i HamKam, Mehran Amundsen-Ansari.

HamKam-brødet vil bli bakt på samme måte som tidligere, men posene vil bli endret. Hvem som skal pryde brødposene er ennå ikke klart,

For Kjeldstad Bakeri var det enkelt å fornye avtalen med Briskeby-klubben.

- Vi er veldig fornøyd med samarbeidet gjennom mange år og ingen tvil om at vi vil fortsette å selge HamKam-brød.I øyeblikket er brødet på plass hos CC Mat og REMA 1000-butikkene, men vi jobber for komme inn hos enda flere, lover Terje Nereng.

Annonse fra Eliteserien: