Kongsvinger i jubileumskampen

Trener Kevin Knappen er fornøyd med kampoppsettet

I dag ble terminlista til OBOS-ligaen klar. Trener Kevin Knappen er fornøyd med oppsettet.

- Det ser bra ut. Å få Ull/Kisa borte i første serierunde gir oss muligheten for en bra menge supportere fra Hamar på tribunen. 

Notodden er motstander i sesongen første hjemmekamp. Ullensaker/Kisa og Notodden er to overkommelige motstandere, men Knappen er forsiktig da vi konfronterer ham med muligheten for full pott i åpningskampene.

- Hvis vi gjør jobben og tar tre poeng i begge kampene så får vi en god åpning, men skulle vi stå med få poeng så er det motsatt. Det vil tiden vise, men jeg synes det ser bra ut, sier en smilende Kevin Knappen.

Det er duket for fest på fotballens nasjonaldag når HamKam gjester Kongsvinger og Gjemselund. HamKam har vært uheldige med oppsettet de siste årene og grunnlaget for fotballfest på 16.mai har i stor grad vært fraværende, men i 2018 er det klart for hedmarksderby på festdagen. 

- Vi fikk det som vi ønsket. Det er umulig å få Kongsvinger hjemme også 16.mai, så vi fikk det akkurat som vi ville. Vi er veldig fornøyde, avslutter Kevin Knappen.

— Kevin Knappen

En ny fest blir det også i jubileumskampen da klubben feirer 100 år. Klubbens ønskemotstander var Kongsvinger, noe fotballforbundet tok høyde for da de laget oppsettet. Helgen 10-12.august er det duket for hedmarksderby på Briskeby.

- Vi fikk det som vi ønsket. Det er umulig å få Kongsvinger hjemme også 16.mai, så vi fikk det akkurat som vi ville. Vi er veldig fornøyde, avslutter Kevin Knappen.

Husk å skaffe deg sesongkort for 2018! 

Sesongkort 2018

Annonse fra Obos-ligaen: