Kvernstuen: - Gir oss selv et godt utgangspunkt

VIDEO/BILDEGALLERI: Jarmund Øyen Kvernstuen rakk å tegne seg på scoringslisten før han måtte ut med en smell i albuen etter 25 minutter. Hør status på målscoreren og hva hovedtrener Stig Holmen mener om dagens trepoenger:

HamKam 2 - Lillehammer 4-2 (4-0);

Nok en kamp med underholdning og mål på Briskeby er ferdigspilt. Som mot Trysil forrige uke fikk hjemmelaget en god start og et godt pauseresultat. Denne gangen holdt det helt inn.

Ti minutter ut i oppgjøret, etter en åpning uten de store sjansene får Jarmund Øyen Kvernstuen ballen på høyresiden. Slår et flott innlegg mellom keeper og forsvaret til gjestene. Der kommer Jean Alassane Mendy og header ballen kontant i nettet bak en sjanseløs Lillehammer-keeper.

Kort tid etter er det Kvernstuen selv sin tur. Etter et veggspill med Jørgen Holmlund er han alene med keeper. Fra skrått hold (bildet) setter han den forbi sisteskansen og øker til 2-0. Ti minutter senere forlater han banen med en skade i albuen. Hør hva han sier om skaden i videointervjuet lenger ned i saken.

Før lagene gikk til pause var Jean Alassane Mendy på farten igjen to ganger. Først kommer han alene med keeper etter et flott gjennomspill av Holmlund før han smeller til fra tjueto meter kun minutter senere. Skuddet med strak vrist gikk som en prosjektil gjennom luften og rett i vinkelen. En verdig måte å avslutte omgangen og sitt tredje mål på.

Mistet initiativ

Hjemmelaget har god kontroll på oppgjøret, men gir fra seg initiativet utover i andre omgangen. Først reduserer Lillehammer vedd Vetle Skjærvik etter flott spill halvveis inn i omgangen. Lillehammer styrer showet i andre omgang og får et trøstemål til fire minutter før slutt når innbytter Mats Roald får god tid til å sette inn 4-2-målet, som også ble sluttresultatet.

Status fra Jarmund og oppsummering fra Holmen:

Bilder fra kampen:

4. divisjon avdeling 2, serierunde 14

• Briskeby, 76 tilskuere

• HamKam 2 - Lillehammer 4-2 (4-0)

• Scoringer: 1-0 Jean Alassane Mendy (10`), 2-0 Jarmund Øyen Kvernstuen (14`), 3-0 Jean Alassane Mendy (42`), 4-0 Jean Alassane Mendy (45`), 4-1 Vetle Skjærvik (67`), 4-2 Mats Roald (86`).

• Målsjanser: 6-3

• Dommer: Kim André Østhagen, Stange SK

• Gult kort: Henrik Prestegård (Lillehammer FK)

• HamKam 2 (4-4-2); Lars Larsson Jendal - Hans Norbye, Jacob Egeris, Patrick Alfei Sæbø, Davod Arzani - Herman Ånberg, Luca Taouss Sveen, Van Za Lian Bawi Hrin, Jørgen Holmlund - Jean Alassane Mendy, Jarmund Øyen Kvernstuen

• Innbyttere: Sander Deglum for Jarmund Øyen Kvernstuen (25 min.), Henrik Thorkildsen for Jørgen Homlund (46 min.), Elias Munkelien for Jean Alassane Mendy (46 min.), Martin Østlie Pettersen for Van Za Lian Bawi Hrin (63 min.), Olav Hermansen for Patrick Alfei Sæbø (75 min.).

• Ubenyttede reserver: Aksel Berg Sandin.