La Perla forsterker samarbeidet

La Perla og HamKam har inngått en forsterket samarbeidsavtale for inneværende sesong!

La Perla er en voksende restaurant som tilbyr pizza og diverse pasta- og kjøttretter på Hamar vest. Nærmere bestemt på Storhamarsenteret. La Perla jobber i disse dager med å fornye sin meny og går dermed spennende dager i møte. Eierne av La Perla har stor glede av idrett og sier dette om avtalen med HamKam;

- Vi har fulgt med HamKam noen sesonger allerede og ser at det er noe stort på gang. Vi ønsker å være med på dette, sier innehaver, Leon Bardakc, om drømmer om et møte mellom hans to favorittlag; HamKam og Galatasaray. Videre forteller Leon at HamKam er en viktig del av idrettsbyen Hamar, også for næringslivet. Han påpeker hvor viktig HamKam er for Hamar og håper flere bedrifter blir med på reisen.

- I tillegg er det godt å få Espen Olsen tilbake til Hamar og HamKam. Espen er en mann jeg kjenner godt fra hans periode som spiller, og gleder meg til å følge han som sportssjef, skyter medeier, Sel Bardakci (i midten på bildet) inn. 

Markedsjef Mehran Amundsen-Ansari har jobbet med denne samarbeidsavtalen en periode og sier dette om avtalen med La Perla;

- Vi er strålende fornøyd med at La Perla velger å videreføre sitt samarbeid med oss. Samtidig så er det ingen tvil om at La Perla er viktig for lokalidretten her på Hamar, sier Mehran, som forteller at den populære bydelskroa skal stå for maten på VIP-arrangementer på enkelte hjemmekamper og ikke minst smakfull matchmat for spillerne iblant. 

- De jobber også med ny meny om dagen. Den gleder jeg meg til å prøve, avslutter markedssjefen.

Nytt av året er at La Perla blir en del av HamKams Gatelag. La Perla vil være synlig på ryggen når HamKams Gatelag spiller kamper. Trener, Kai Kristiansen, er glad for den nye avtalen.

- Heiagjengen til Gatelaget blir stadig større, som må bety at laget engasjerer både i og rundt klubben vår. Med avtalen på plass får spillerne i tillegg muligheten til å samles på restauranten og dyrke fellesskapet og nyte et godt måltid mat i løpet av sesongen.

Vi gleder oss til å fortsette samarbeidet og anbefaler alle våre følgere å benytte seg av våre partnere.

Vil du bli partner?

  • Ta kontakt med Mehran Amundsen-Ansari

  • Telefon: 461 30 271

  • Mail: mehran@hamkam.no

Annonse fra Obos-ligaen: