Målrik poengdeling

Det ble et målrikt oppgjør mellom HamKam og gjestene fra Ekeberg. 4-4 sto det på måltavla når dommer Eivind Bodding blåste av oppgjøret. Les kamphendelser her:

HamKam - KFUM 4-4 (2-2);

Fjerdeplasserte KFUM gjester Briskeby søndag ettermiddag til det TV-sendte oppgjøret som er kamp tre i serierunde 18. KFUM kommer fra en solid 3-0 seier hjemme mot Sandnes Ulf.

HamKam på sin side ligger fortsatt på en ellevte plass og jakter ny trepoenger for å opprettholde den gode perioden. Til tross for tap i forrige kamp borte mot Jerv står dagens hjemmelag med to seiere på de tre siste kampene.

1 min: Vi er i gang på Briskeby.

7 min: Knut André Skjærstein får gult kort etter å ha taklet Bolkan Nordli innenfor seksten. Dommeren peker på straffemerket.

8 min: 1-0! Jonas Enkerud setter inn returen. Bolkan Nordli tar straffen selv og treffer innsiden av stolpen. Enkerud smeller inn returen.

11 min: Kjempesjanse. Smart dødballtrekk fra hjemmelaget. Matland tar hjørnesparket. Enkerud og Onsrud hopper over ballen før Simen får avsluttet fra 8 meter. Ballen blir reddet på streken av en KFUM-forsvarer.

13 min: HamKam kontrer. Simen spiller til Onsrud ute på venstresiden. Han drar seg innover og spiller ut til Skogvang Pedersen som fyrer av fra tjueto meter. Skuddet går noen centimeter over tverrliggeren.

15 min: 1-1. KFUM utlikner etter kvarteret spilt. Bortelaget har tur og vinner ballen på midtbanen. Nedfallsfrukten lander hos Sørås som fyrer fra 20 meter. Den sniker seg inn i lengste hjørnet.

27 min: 2-1! Kristian Lønstad Onsrud sender oss opp i ledelsen igjen. Et godt innlegg fra Skogvang Pedersen finner Onsrud som skyter på førstetouchen. Skuddet sniker seg inn i hjørnet ballen kom i fra.

30 min: 2-2. KFUM går rett opp og scorer igjen. Først gjør Lukasz Jarosinski en kjemperedning før Sortevik vinner igjen ballen på seksten. Den rutinerte kapteinen tar to touch og plasserer den enkelt i hjørnet.

31 min: Kjempesjanse. Sildnes drar seg inn og skyter fra 5 meter. Keeper redder og Onsrud på returen treffer blokka.

38 min: Odmar Færø header nesten hjemmelaget i føringen igjen. Et hjørnespark havner hos Sildnes som finner Færø i feltet. Headingen stryker tverrliggeren.

45 min: Lagene går til pause på stillingen 2-2 etter en kamp hvor HamKam spiller god offensiv fotball og bortelaget er effektive og har satt samme antall i buret bak Lukasz.

46 min: Lagene er i gang med andre omgang. Markus Solbakken blir erstattet av Ole Erik Midtskogen.

50 min: 2-3. Kristian Brix går og går. Kommer seg frem til tjue meter og avslutter med venstrefoten. Den limes i lengste hjørnet.

57 min: Kjempesjanse til HamKam. Flott HamKam-spill igjen. Simen få ballen ut til Enkerud som får slått inn. Sildnes gjør alt rett og header ballen ned i bakken fra 3 meter. Kjemperedning!

59 min: 3-3. Kjempespill!! Rett ut fra lærebok. Onsrud spiller flott ut til høyre. Setter KFUM-keeperen i en såpass situasjon som gjør at han må ut å støte. Skogvang Pedersen vinner løpsduellen og spiller inn til Bolkan Nordli som har åpent mål. Unggutten gjør ingen feil og utlikner.

61 min: 3-4. Det renner inn på Briskeby i dag. Basit Agouda som nettopp har kommet på banen setter inn en ny ledelse for bortelaget.

63 min: 4-4. Det fortsetter. Simen Bolkan Nordli smeller inn et frispark fra 23 meter.

82 min: Emil Sildnes blir erstattet av Hans Norbye.

87 min: Sortevik får en ny mulighet fra seksten meter. Denne gangen er avslutningen svak og Jarosinski redder enkelt.

90 min: Mansour Gueye får gult kort når han feller Simen Bolkan Nordli fem meter utenfor seksten. Ny god skuddmulighet.

90 min: Det blir en god mulighet. Alle venter skudd fra Bolkan Nordli. Jo Nymo Matland prøver seg og skuddet sniker seg utenfor.

90 min: Det ble et målrikt oppgjør mellom HamKam og gjestene fra Ekeberg. 4-4 sto det på måltavla når dommer Eivind Bodding blåste av oppgjøret.

OBOS-ligaen, serierunde 18

• Briskeby, 1635 tilskuere

• HamKam - KFUM 4-4 (2-2)

• Scoringer: 1-0 Jonas Enkerud (8`)1 1-1 Tore André Sørås (15`), 2-1 Kristian Lønstad Onsrud (27`), 2-2 Stian Sortevik (30`), 2-3 Kristian Brix (50`), 3-3 Simen Bolkan Nordli (59`). 3-4 Basit Agouda (61`), 4-4 Simen Bolkan Nordli (63`)

• Dommer: Eivind Bodding, Haga

• Gult kort: Knut André Skjærstein, Mansour Gueye (KFUM)

• HamKam (4-4-1-1); Lukasz Jarosinski - Steffen Skogvang Pedersen, Odmar Færø, Rubén Alegre Guerra, Jo Nymo Matland - Jonas Enkerud, Lars-Gunnar Johnsen, Markus Solbakken, Emil Sildnes - Kristian Lønstad Onsrud - Simen Bolkan Nordli

• Innbyttere: Ole Erik Midtskogen for Markus Solbakken (46 min.), Hans Norbye for Emil Sildnes (82 min.)

• Ubenyttede reserver: Lars Jendal, Jacob Egeris, Jean Alassane Mendy, Luca Taouss Sveen, Jarmund Øyen Kvernstuen.