Martin M. Bakken fortsetter samarbeidet

Martin M. Bakken og HamKam Fotball har blitt enige om å forlenge samarbeidsavtalen også i 2018-sesongen!

Annonse:

Martin M. Bakken bygger vanligvis boliger i innlandet, nå skal de også være med å bygge HamKam ved å fortsette samarbeidet inn i jubileumssesongen.

Martin M. Bakken AS, etablert i 1928, er en ledende byggentreprenør i Hedmark. Selskapet har hovedkontor i Elverum og kontor på Hamar. Primærmarkedet for selskapets virksomhet er Hedmark.

Selskapet er organisert for å drive en allsidig entreprenørvirksomhet med egne ansatte håndverkere. Målsettingen er å være sterkt representert i primærmarkedet med ansatte, fagarbeidere og funksjonærer, med lokal tilhørighet.

- Vi følger HamKam tett og ønsker å vise viktigheten av å ha klubben på fotballkartet igjen, sier daglig leder, Svein Tollersrud. Vi ønsker HamKam lykke til med kommende sesong, avslutter Tollersrud.

Sola skinner på Briskeby og markedssjef Mehran Amundsen-Ansari setter stor pris på mottakelsen han får hos våre samarbeidspartnere nå i disse ferietider.

- Det er flott å få så god respons når jer ute og besøker våre lojale samarbeidspartnere, sier Mehran Amundsen-Ansari. Vi er veldig glade for å fortsette samarbeidet med en så stor aktør innenfor byggebransjen også denne sesongen, avslutter Amundsen-Ansari.

HamKam Fotball og Martin M. Bakken gleder seg til 2018-sesongen, sammen! 

Vil du bli partner?

Annonse fra Eliteserien: