Matchvinneren: - Vinner fortjent

Ivar Sollie Rønning var fornøyd med å innkassere tre nye poeng.

Ivar Sollie Rønning var en fornøyd mann etter tre poeng borte mot Notodden. Trønderen ble matchvinner når han satte inn det som ble vinnermålet på første omgangs siste spark på ballen. 

- Det føles alltid godt å score mål, og ekstra deilig når det blir avgjørende for tre viktige poeng, fortsatt heng på toppen, forteller matchvinneren rett før bussen satte kursen mot Hamar.

Ivar var også fornøyd med timingen på målet i forhold til den mentale styrken det ga bortelaget på vei inn i garderoben etter første omgang.

- Det er jo naturligvis demoitverende for Notodden når vi får det målet på det tidspunktet, og naturligvis ekstra deilig for oss.

Trønderen er glad han er oppdratt til å spille til fløyta går, når det denne gangen resulterte i matchvinnermålet. 

- Jeg tror først jeg er i offside, for jeg står plutselig helt alene der. Ole brøyter vei for meg og jeg får lagt ballen over på venstrefoten og finner veien til korthjørnet. En liten overtråkk på målet, men det var verdt det.

Etter kveldens mål står Ivar med sju nettkjenninger og snuser på toppscorer, Kristian Lønstad Onsrud sine åtte. 

- Ja, det er ok det, men det blir fler, forteller en offensiv angriper.

Andre omgangen på Idrettsplassen i Notodden ble en krig om å beholde ledelsen helt inn.

- Ja, andre omgangen blir en skikkelig krig, og det var vi forberedt på når vi kom ut etter pause, så vi kjempet godt for hverandre og vinner fortjent.

Neste helg kommer Aalesund på besøk til Briskeby med kampstart klokken 15.00. Det skremmer ikke matchvinneren.

- Ja, det er fullt mulig å ta med seg tre poeng på ny fra Aalesund, vi går for det, avslutter en fornøyd Ivar Sollie Rønning til hamkam.no

Annonse fra Obos-ligaen: