Mehran: - Dette blir helt Canon

Canon og HamKam inngår nytt samarbeid for de tre neste årene.

Annonse:

Canon Innlandet inngår et strategisk samarbeid med HamKam i sammenheng med en navneendring og for å komme tettere inn på det lokale bedriftsmarkedet.

Canon er den ubestridte lederen innen både bildekommunikasjon og dokumentbehandling for både konsument- og bedriftsmarkedet. Vår produkt- og løsningsportefølje omfatter alt fra foto, video, skrivere, skanner og faks til multifunksjonsprodukter med tilhørende løsninger og tjenester.  

Canon Innlandet består av 4 kontorer med beliggenhet i Hamar, Gjøvik, Lillehammer og Vågå. Til sammen er det 11 ansatte i Canon Innlandet..

- Vi ønsker å være med på å få HamKam tilbake til der de hører hjemme, i Eliteserien. 

Markedssjef, Mehran Amundsen-Ansari ser med stor glede på den nye avtalen, som vil føre til fornyelse av utstyr på kontorene - deriblant en splitter ny skriver som vil komme godt med i forbindelse med våre hjemmekamper og andre dokumenter.

- Vi er veldig glade for å få muligheten til å samarbeide med en så stor aktør innenfor bransjen. Dette vil gi oss en enklere hverdag på kontoret, så dette blir helt kanon, forteller Mehran til hamkam.no.

Vil du bli partner?

Annonse fra Eliteserien: