Midt i matfatet gir overskuddet fra auksjon til Gatelaget

Førstkommende lørdag klokka 12.00 arrangerer Midt i matfatet auksjon i Vikingskipet - overskuddet går til HamKam Gatelaget. For en fantastisk hyggelig anerkjennelse.

Annonse:

- Lars Røste, salgssjefen i HOA ringte meg for en tid tilbake og fortalte at de hadde valgt at Gatelaget skal få overskuddet av lørdagens auksjon. Det var en fantastisk hyggelig telefonsamtale, smiler lagets trener, Kai Kristiansen.

- For oss i Gatelaget er ikke pengene det aller viktigste. For spillerne på laget er anerkjennelsen av større verdi, og vi er både glade og stolte over at Midt i matfatet ønsker å støtte laget på denne måten, sier Kristiansen.

Lørdag klokka 12.00 arrangeres auksjonen, ledet av Håkon Marius Kvæken og Tommy Østhagen.

- Vi skal naturligvis auksjonere bort diverse mat, i tillegg til blant annet signert jubileumstrøye fra HamKam, signert drakt fra Storhamar hockey, signert spillerdrakt fra Storhamar håndball og det samme fra Fart damelag, forteller salgssef i HOA, Lars Røste.

Det er naturligvis mat som står i fokus i Vikingskipet denne helga, og Røste kan friste med auksjon på både lutefiskmiddag fra Gjestgiveriet, middag for fire på Budor gjesteågård og spekeskinke.

- Vi har aldri hatt en slik auksjon tidligere og kan derfor ikke så noe om hvor mye penger den kommer til å gi, men alt som skal auksjoners bort er gitt bort gratis, opplyser Røste.

HOA-mannen forteller at det var flere ting som gjorde at de valgte nettopp gatelaget som mottaker av overskuddet.

- Vi valgte Kammas gatelag fordi laget er lokalt og at det er en herlig gjeng, som helt sikkert kommer til å ha stor glede av pengene. I tillegg tror vi at dette også blir godt mottatt av både utstillere og publikum, sier Lars Røste.

Midt i matfatet starter fredag formiddag og holder på helt fram til søndag kveld.

NB! Auksjonen starter lørdag klokka 12.00.

Annonse fra Eliteserien: